Home>Berichten>Techniek uitgelegd>Nieuwe podcast van Insight.tech: OnLogics Johnny Chen is de eerste gast

Nieuwe podcast van Insight.tech: OnLogics Johnny Chen is de eerste gast

By ·Categorieën: Techniek uitgelegd·Published On: oktober 30th, 2019·1 min read·
Een foto van Johnny Chen

OnLogic Solutions Architect Johnny Chen is de eerste gast bij de nieuwe podcast van Insight.tech: IoT Dev Chat. De podcast wordt gemaakt voor ontwikkelaars en ingenieurs. Hij zal zich richten op verschillende IoT-gerelateerde onderwerpen, waaronder hardwareontwerp, programmeren, AI en nog veel meer. De eerste aflevering heet “Secrets of Rugged AI” (De geheimen van rugged AI). Deze behandelt machine learning/AI en hoe je implementatie-uitdagingen in uitdagende omgevingen overwint.

Insight.tech, een door Intel gesponsord platform, nodigde Johnny voor de podcast uit nadat zij hem eerder hadden geïnterviewd voor een artikel over het versnellen van computervisie aan de Edge. In de aflevering wordt dit onderwerp nog verder uitgediept. Johnny praat over het schrijven van AI-code voor draagbaarheid en de rol van Intel’s OpenVINO.

Een van de voordelen van OpenVINO waar Johnny op wijst, is de veelzijdigheid in industriële omgevingen. Een voorbeeld is het gebruik van een rugged systeem, bestand tegen extreme temperaturen, dat realtime vision-verwerking moet doen, maar geen ruimte heeft voor een dedicated GPU (zoals in een Edge Device).

Luister hieronder naar de volledige aflevering van de nieuwe podcast van Insight.tech. Abonneer je op de IoT Dev Chat-podcast voor toekomstige afleveringen, op je favoriete podcast-platform.

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Andrew Overheid

Andrew Overheid is a Marketing Specialist at OnLogic. Besides making websites and creating content, he can be found at home playing the guitar. You can follow Andrew on LinkedIn.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen