Home>Berichten>Techniek uitgelegd>Met Intel® DevCloud™ testen op OnLogic industriële pc’s

Met Intel® DevCloud™ testen op OnLogic industriële pc’s

By ·Categorieën: Techniek uitgelegd·Published On: september 28th, 2021·3,3 min read·

Wat is er beter dan het testen van je artificial intelligence (AI) toepassing(en) op virtuele hardware? Testen op échte hardware. Intel DevCloud biedt toegang tot fysieke hardwareplatforms, gehost door Intel. Met enkele kliks krijgen developers op afstand toegang tot fysieke systemen om hun deep learning en Artificial Intelligence toepassingen te testen.

Optimaliseer je AI-toepassing met OnLogic

Developers kunnen nu hun toepassingen optimaliseren en benchmarken op OnLogic’s industriële hardware met Intel DevCloud. Kies uit ons populaire Helix 500 systeem of de nieuwste toevoeging aan onze ML-serie, de ML100G-53.

Doe je AI-tests op de Helix 500

HX500 Industrial Computer hosted on Intel DevCloud

Een van onze populairste systemen, de Helix 500, is beschikbaar in twee configuraties op DevCloud. De eerste heeft een Intel Core i9-10900T processor. Het tweede systeem biedt een Intel Core i7-10700T. Beide systemen maken gebruik van Intel UHD Graphics 630 en 32GB aan RAM.

Voor AI-developers – Vind de passende hardware voor je AI-toepassing

Een van de grootste voordelen van DevCloud is dat je twee vergelijkbare systemen kunt testen om passende hardware voor jouw toepassing te kiezen. AI-developers kunnen hun toepassing uitvoeren op fysieke hardware met vergelijkbare specificaties. Hierdoor kunnen ze bepalen of de extra features van de duurdere Core i9 processor nodig zijn voor hun toepassing. Wellicht voldoet de Core i7 processor al aan de gestelde prestatie-eisen.

AI-developers kunnen ook beslissen om hun toepassing te verfijnen op basis van de prestaties van een specifiek systeem. Het aanpassen van de applicatie, zodat deze op goedkope hardware kan werken, kan een grote impact hebben op de totale kosten van de oplossing. Vooral als je systemen op grote schaal wilt inzetten.

Doe je AI-tests op de ML100G-53

ML100G-53 Industrial NUC hosted on Intel DevCloud

De ML100G-53 beschikt over de 11e generatie van Intel Core processors, voorheen bekend als Tiger Lake. Deze nieuwe generatie biedt aanzienlijk betere prestaties dankzij de krachtige Intel Iris Xe integrated graphics. Met gebruik van Intel’s OpenVINO toolkit presteert de ML100G-53 uitstekend in AI-toepassingen.

Voor AI-developers – maak gebruik van OpenVINO

AI-developers kunnen hun workloads laten uitvoeren op een CPU met Intel Xe Integrated graphics. Hiermee bereik je vergelijkbare processorkracht als met een discrete GPU voor Artificial Intelligence en Machine Learning toepassingen. Door de processorkracht te combineren, verhoogt OpenVINO de snelheid waarmee toepassingen data verwerken aanzienlijk. DevCloud biedt toegang tot de OpenVINO toolkit. Je kunt meer details lezen op onze Intel’s Artificial Intelligence blog post.

In combinatie met fanless thermisch beheer, biedt de ML100G-53 de mogelijkheid om Artificial Intelligence en Machine Learning toepassingen uit te voeren in uitdagende omgevingen waar traditionele geventileerde hardware niet overleeft. Het fanless en ventless ontwerp voorkomt binnendringen van stof en vuil, waardoor betrouwbaarheid van het systeem toeneemt.

Ga aan de slag met Intel DevCloud

We hebben een paar van de belangrijkste voordelen van Intel DevCloud toegelicht en OnLogic hardware die nu op dat platform beschikbaar is besproken. Hoe kun je nu gebruik maken van deze waardevolle service?

Begin met je in te schrijven als gebruiker op de DevCloud website. Zodra je ingeschreven en ingelogd bent, kun je de OnLogic DevCloud pagina bezoeken door op het systeem te klikken waarop je jouw toepassing wilt testen. Upload je model of data, waarna je online aan de slag kunt met het testen van je modellen.

Ben je op zoek naar extra ondersteuning bij ditt proces? DevCloud heeft tutorials geschreven om je te helpen. De “Jupyter notebooks” geven je handige tips over het coderen en navigeren op het platform.

Van fysieke ontwikkeling naar fysieke installatie

Zodra je toepassing klaar is om van de cloud naar de echte wereld te gaan, kun je volledig vertrouwen op OnLogic hardware als betrouwbaar onderdeel van jouw totale oplossing.

Neem contact op met een van onze hardware specialisten om meer te leren over hoe onze industriële en rugged systemen perfect kunnen passen bij jouw toepassing.

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Patrick Metzger

Patrick is the Partnership Marketer at OnLogic. His love for technology started with building computers from components with his father as a child and continues to this day. With a professional background in IT, Marketing, Media Production and SaaS, communication is the passion that brings it all together. Patrick currently lives in Richmond, VT, taking advantage of all the outdoor adventures Vermont has to offer.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen