Home>Berichten>Industriële IoT>IGEL Ready Thin Clients van OnLogic

IGEL Ready Thin Clients van OnLogic

By ·Categorieën: Industriële IoT·Published On: december 14th, 2020·3,1 min read·

 

Met de recente lancering van onze nieuwe IGEL Ready systemen, kun je vanaf nu profiteren van rugged hardware met het IGEL-OS vooraf geïnstalleerd en directe verzending naar jouw locatie. In deze blog bespreken we enkele voordelen van het gebruik van IGEL thin clients en hoe je kunt profiteren van IGEL-software in combinatie met OnLogic-hardware.

Wat is IGEL?

Als je nog niet bekend bent met IGEL: ze hebben een next-gen edge-besturingssysteem voor cloudwerkplekken gecreëerd. Dit werkt zowel in lokale omgevingen als in cloudgebaseerde architecturen. In het verleden moest de server in hetzelfde netwerk of dezelfde infrastructuur zitten. IGEL biedt IT-beheerders nu de mogelijkheid om gebruikers en apparaten op afstand te beheren.

Als IGEL Technology Partner, heeft OnLogic met het IGEL-team samengewerkt om er voor te zorgen dat onze IGEL Ready thin clients geschikt zijn om aan jouw huidige IGEL-omgeving toe te voegen. Ze zijn natuurlijk ook een uiterst geschikt startpunt voor een nieuwe oplossing.

Voordelen van IGEL

Door gebruik te maken van een IGEL-oplossing is de gebruiker niet langer afhankelijk van lokale servers om de IGEL thin clients te verbinden. De VDI (Virtual Desktop Infrastructure) kan vanaf ieder eindpunt dat over een gebruikersprofiel beschikt gebruikt worden. Dit zorgt voor meer flexibiliteit bij het creëren van jouw IT-netwerkinfrastructuur. Dit maakt het ook eenvoudiger om wijzigingen direct door te voeren tijdens het vergroten van je netwerk van IGEL thin clients.

De cloud- en hybride cloudarchitectuur van IGEL zorgt ervoor dat jouw data gecentraliseerd wordt. Onderhoud en ondersteuning voor jouw IGEL thin clients kan overal ter wereld plaatsvinden. In het verleden moest je elk servernetwerk afzonderlijk adresseren, maar nu is het mogelijk om dit los van deze aparte locaties te doen. Dit zorgt voor een hogere efficiëntie in het netwerk en vergroot de schaalbaarheid van de systeeminfrastructuur.

IGEL Cloud and Hybrid Cloud Structures Infographic

Tenslotte is IGEL trots op de veiligheid van hun platform. Risico’s worden verminderd dankzij het op Linux gebaseerde besturingssysteem. Daarnaast wordt het continu updaten beperkt om verstoring van de workflow en functionaliteit te voorkomen. Doordat je vertrouwde VDI’s kunt uitvoeren binnen IGEL, waaronder Windows Virtual Desktop, hoeft de beveiliging ook niet ten koste te gaan aan de vertrouwde omgeving van je team.

Verwijder de scheiding tussen IT en OT

Normaalgesproken werden informatietechnologie (IT) en operationele technologie (OT) vaak gezien als afzonderlijke entiteiten met unieke vereisten. Als gevolg van bedrijven die hun technologiemanagement willen centraliseren naarmate nieuwe capaciteiten naar boven komen, zien we nu een verschuiving in de markt. Dit resulteert in een grotere overlap tussen IT en OT. Hierdoor hebben veel bedrijven die deze aanpak toepassen, behoefte aan industriële workstations. Deze moeten net zo soepel op hetzelfde netwerk functioneren als hun kantoor-pc’s. OnLogic IGEL thin clients zijn een perfecte oplossing voor deze steeds vaker voorkomende uitdaging.

IGEL Thin Clients overal, waar dan ook

IGL 300 for Rugged use / IGL200 for Industrial and Office use

Met onze IGL Serie, hoef je je geen zorgen te maken of OnLogic’s systemen wel werken met je IGEL besturingssysteem. We hebben van tevoren de compatibiliteit getest zodat jij geen onverwachtse problemen tegenkomt. De IGL platforms zijn pre-imaged met IGEL OS zodat je ook niet zelf de installatie op elk apparaat hoeft uit te voeren.

Heb je een uitdagende omgeving die vraagt om de kracht van een IGEL thin client? Geen probleem: Onlogic hardware is ontworpen om gebruikt te worden in de meest uitdagende automatisering-, productie-, logistiek-, medische of verkooptoepassingen. En met Onlogic’s korte productietijd heb je binnen enkele dagen je plug and play oplossing in handen!

Ben je op zoek naar de juiste combinatie tussen rugged hardware en een cloud-based netwerk? Bel naar +31 88 5200 700 voor een gesprek met één van onze specialisten! Of stuur een email naar info.nl@onlogic.com.

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Josh Franklin

Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen