Home>Berichten>Industriële IoT>Downtime van de productielijn vermindert met 60% door vervangen van verouderde computers

Downtime van de productielijn vermindert met 60% door vervangen van verouderde computers

By ·Categorieën: Industriële IoT·Published On: april 24th, 2021·1,3 min read·

Newly Weds Foods Case Study SummaryDe impact van het vervangen van verouderde computers kan groot zijn. Neem het voorbeeld van Newly Weds Foods. Het bedrijf is opgericht in 1932 en is een van ’s werelds voornaamste ingrediëntenfabrikanten voor de voedselverwerkende en foodservice-industrie. Het in Chicago gevestigde bedrijf ontwikkelt en produceert kruiden, marinades, beslag, paneermeel en talloze andere producten. Hun klanten zijn enkele van de grootste restaurants en voedseldistributeurs ter wereld.

Onlangs bevond hun fabriek in Cleveland (USA) zich in een al te vaak voorkomende situatie. Hun IT-team had moeite met het onderhoud van hun verouderde computersystemen. Ze waren de zich vaak herhalende cyclus van het vervangen van verouderde hardware beu. Ze gingen op zoek naar een beter alternatief voor de tower-pc’s die ze al jaren gebruikten. Het team wilde een fanless oplossing die de downtime van hun productielijn zou verkorten. Bovendien wilden ze een langere levensduur van het systeem. Als grote voedselproducent had Newly Weds Foods systemen van klein formaat nodig die bestand waren tegen hun drukke productieschema. De computers moesten ook bestand zijn tegen schade door de hitte en deeltjes in de lucht die door hun verschillende productieprocessen worden veroorzaakt.

In onze customer story lees je hoe OnLogic het IT-team van Newly Weds Foods heeft kunnen helpen met het vervangen van hun verouderde computers. De gevolgen? Ze konden de downtime van de lijn met tweederde verkorten, nachtelijke service-oproepen elimineren en het IT-team kreeg voor de verandering weer een goede nachtrust.

Opmerking: deze blog is oorspronkelijk gepost op 24 februari 2015. De inhoud is bijgewerkt op 24 april 2021.

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Darek Fanton

Darek is the Communications Manager at OnLogic. His passion for both journalism and technology has led him from the newsrooms of local papers to the manufacturing floor of IBM. His background in news gathering has him always on the lookout for the latest in emerging tech and the best ways to share that information with readers. In addition to his affinity for words, Darek is a music lover, juggler and huge fan of terrible jokes.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen