Home>Berichten>Vertrouw op OnLogic>De CL100 – De beste fanless mini-pc

De CL100 – De beste fanless mini-pc

By ·Categorieën: Vertrouw op OnLogic·Published On: juni 13th, 2016·1,2 min read·

Met trots introduceren we het nieuwste lid van onze industriële lijn van computers met kleine vormfactor. Het is de CL100, de beste fanless mini-pc. De CL100 beschikt over de nieuwste generatie Intel Braswell Celeron-processor, een reeks uiterst veelzijdige I/O en een volledige solid-state constructie. Het systeem is ontworpen om de lijn tussen consumenten- en industriële computers te vervagen en tegelijk een betrouwbaar hardwareplatform aan te bieden.

CL100 Best Mini Fanless PC ReviewWe noemen het de “Altijd, overal”-pc.

Lawrence Lee van Silent PC Review mocht op voorhand de CL100 bekijken. Hij heeft het systeem getest en was onder de indruk van diens toepasbaarheid en waarde. Het was volgens hem “Misschien wel de beste waarde die je momenteel kunt vinden in een kleine, fanless, goed-gebouwde NUC, net zo geschikt voor thuis, op kantoor als in een fysiek veeleisende omgeving”.

Meest hoogwaardige fanless mini-pc

De CL100 is al verkrijgbaar vanaf 572 euro, met maximaal 16 GB geheugen en maximaal 512 GB solid-state opslag. Dit systeem is ideaal voor digital signage, als interactieve kiosk of zelfs als dagelijks computergebruik. Als je alles wilt zien wat de beste fanless mini-pc te bieden heeft en wilt weten hoe jij je eigen fanless pc configureert, ga dan naar www.onlogic.com/nl-nl/cl100. We kunnen niet wachten om je te laten zien wat je met deze nieuwe mini-pc kunt doen.


De CL100 fanless mini-pc

Ons kleinste, meest betaalbare fanless systeem

Bouw nu je eigen systeem

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Darek Fanton

Darek is the Communications Manager at OnLogic. His passion for both journalism and technology has led him from the newsrooms of local papers to the manufacturing floor of IBM. His background in news gathering has him always on the lookout for the latest in emerging tech and the best ways to share that information with readers. In addition to his affinity for words, Darek is a music lover, juggler and huge fan of terrible jokes.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen