Home>Berichten>Vertrouw op OnLogic>Custom branded hardware voor een op maat gemaakte oplossing

Custom branded hardware voor een op maat gemaakte oplossing

By ·Categorieën: Vertrouw op OnLogic·Published On: juli 1st, 2021·3,5 min read·

Het nieuws staat helaas vol berichten over rampen. Natuurrampen zoals extreme weersomstandigheden, maar ook andere bedreigingen, zoals schietpartijen en aanslagen. Voor de veiligheid van mensen is het belangrijk dat ze geïnformeerd blijven. Met behulp van custom branded hardware van OnLogic heeft onze partner Singlewire Software de “InformaCast Fusion Server-appliance” ontwikkeld. Zo helpen ze organisaties bij de verspreiding van waarschuwingen en andere informatie in noodsituaties. In deze blog vertelt het team van Singlewire over dit apparaat. Ook gaan we in op de manier waarop hun calamiteitenalarmeringssoftware organisaties en de eerstehulpdiensten helpt geïnformeerd te blijven.

Kun je ons iets vertellen over Singlewire?

Het in Madison (Wisconsin, USA) gevestigde Singlewire is de ontwikkelaar van InformaCast. Dit is software voor noodgevallen en berichtgeving op grote schaal. We leveren aan diverse bedrijfstakken, waaronder onderwijs, gezondheidszorg, productiefaciliteiten en de overheid. Het is onze doelstelling organisaties te helpen de twee belangrijkste doelen te bereiken als het gaat om berichtgeving in noodsituaties: snelheid en bereik. Vanuit dat oogpunt biedt onze InformaCast-software organisaties de mogelijkheid om al hun communicatieapparaten aan één systeem te koppelen. Dat betekent dat ze met één druk op de knop zo snel mogelijk, zo veel mogelijk mensen bereiken.

Wat is de InformaCast Fusion Server?

De “InformaCast Fusion Server-appliance” is een fysiek apparaat die klanten gebruiken in combinatie met onze InformaCast Fusion-software. Met de appliance kan de grootschalige berichtgeving worden beheerd die in een noodsituatie vereist is. 

InformaCast Fusion ServerWat maakt de Fusion Server zo speciaal?

Met de “InformaCast Fusion Server-appliance” kun je InformaCast Fusion-servers neerzetten op locaties in het netwerk van een klant waar geen virtuele computerfaciliteiten zijn. Een storing in een Wide Area Network heeft dus geen invloed op de werking van de “InformaCast Fusion Server-appliance”.

Wat zijn de mogelijke toepassingen voor dit apparaat?

De grootste potentiële toepassing is voor organisaties die afgelegen locaties hebben met beperkte virtuele computerfaciliteiten. Hierbij kun je denken aan scholen en ziekenhuizen in afgelegen gebieden. Door ter plekke een fysieke server neer te zetten, kan de berichtgeving ook doorgaan als er problemen zijn met virtuele computerfaciliteiten.

Welke rol speelt de hardware van OnLogic hierin?

Toen Singlewire Software op zoek ging naar potentiële fabrikanten voor deze tool, waren twee zaken heel belangrijk. Het systeem moest fanless en solid state zijn. Met andere woorden: geen draaiende harde schijf. In dit soort apparatuur zijn de ventilator, harde schijf en stroomvoorziening de meest kwetsbare onderdelen. Door twee van deze onderdelen te elimineren, hou je dus een robuuster hardwaresysteem over. Bovendien hoefden we zo ook niet onze toevlucht te zoeken tot een apparaat van militaire kwaliteit. Daar is onze doelgroep niet in geïnteresseerd. Via een Google-zoekopdracht kwamen we bij OnLogic terecht en zagen we dat ze precies het soort computers leveren die wij nodig hebben. Deze apparaten zijn gebaseerd op het Intel NUC-platform, dat wij al kennen als een platform van goede kwaliteit. Daarnaast voldeed de CL100 aan onze prestatievereisten.

We hebben ook met andere leveranciers gesproken, maar niemand had zo’n betrouwbare supply chain of partnerships als OnLogic. We zagen ook veel overeenkomsten tussen Singlewire en OnLogic wat onze missie en kernwaarden betreft.

Bovendien levert OnLogic ons ook custom branded hardware en andere diensten, zoals imaging services en QA-verificatie, wat belangrijk is voor de betrouwbaarheid van ons merk.

Kun je iets vertellen waarom jullie ervoor hebben gekozen om het systeem en de verpakking van een eigen merk te voorzien?

We wilden heel specifiek een ontwerp dat zich onderscheidt van dat van anderen, dus een custom branded ontwerp. Samen met OnLogic hebben we gewerkt aan een ontwerp dat is afgestemd op de Singlewire-merknaam. Het eindresultaat van deze custom branded hardware is geweldig en dat alles tegen een aanvaardbare prijs.

Lees ons verhaal als je wil weten waarom Singlewire OnLogic heeft gekozen als de partner die past bij hun bedrijfs- en ontwikkel workflow. Bekijk ook onderstaande unboxing-video. Let wel: deze video’s zijn gemaakt voordat we onze naam hebben gewijzigd van Logic Supply naarOnLogic.

Je eigen beveiligingsoplossing maken? We hebben beveiligingsoplossingsspecialisten die je kunnen helpen het beste hardwareplatform te vinden. Neem vandaag nog contact op!

Opmerking: Deze blog is oorspronkelijk gepost op 4 april 2018 en de content is bijgewerkt op 2 juli 2021.

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Darek Fanton

Darek is the Communications Manager at OnLogic. His passion for both journalism and technology has led him from the newsrooms of local papers to the manufacturing floor of IBM. His background in news gathering has him always on the lookout for the latest in emerging tech and the best ways to share that information with readers. In addition to his affinity for words, Darek is a music lover, juggler and huge fan of terrible jokes.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen