Home>Berichten>Industriële IoT>AWS IoT en OnLogic brengen resultaten naar de edge

AWS IoT en OnLogic brengen resultaten naar de edge

By ·Categorieën: Industriële IoT·Published On: juli 1st, 2021·1,8 min read·

Als lid van de AWS IoT Partner Community werkt OnLogic met andere ondernemers en klanten aan de ontwikkeling van holistische oplossingen. AWS heeft onlangs de video “AWS Edge to Outcome” gemaakt. Hierin worden bestaande oplossingen belicht die mogelijk zijn gemaakt door de kracht van hun Partner Community.

AWS IoT voor digitale transformatie

Het Internet of Things (IoT) biedt bedrijven heel veel mogelijkheden. Met IoT kunnen bedrijven nieuwe diensten opzetten die waarde en onderscheid creëren middels digitale transformatie. 

De IoT technology stack lijkt voor veel bedrijven die gebruik willen maken van deze mogelijkheden misschien heel complex. AWS visualiseert deze stapel als een geheel dat uit enkele kernonderdelen bestaat: 

  • Toegang tot gegevens aan de edge
  • Connectiviteit met de cloud
  • Gegevens verwerken met analysen, toepassingen en verticale platformen

OnLogic is een OEM (Original Equipment Manufacturer) van AWS IoT. OnLogic levert gekwalificeerde en direct verkrijgbare Edge Servers, IoT-gateways en industriële pc’s die zijn gekwalificeerd voor het AWS IoT-platform.

Voedselverspilling beheren en verminderen

BioHiTech heeft met OnLogic samengewerkt om een betrouwbare, compacte IoT-gateway in te richten voor hun vergister. Een vergister is een apparaat dat op natuurlijke wijze GFT-afval omzet in afvalwater. 

Met de OnLogic-gateway kan BioHiTech real-time ondersteuning bieden. Klanten kunnen ook efficiënt op afstand de verwerking van hun GFT-afval monitoren. Lees ons klantverhaal voor meer informatie.

Veilige terugkeer naar openbare gelegenheden

Presentation High School wilde studenten op veilige manier laten terugkeren naar school tijdens de COVID 19-pandemie. Ze implementeerden Workwatch, een oplossing voor nalevingsbeheer, mogelijk gemaakt door ThingLogix en OnLogic.

Het Workwatch-systeem maakte gebruik van warmtecamera’s, dagelijkse screeningslijsten vóór binnenkomst en toegangspasjes. Hierdoor kon een veilige omgeving worden gecreëerd voor studenten en docenten die ook praktisch uit te voeren is.

Wil je meer informatie over de samenwerking tussen OnLogic en AWS voor kwalificatie van onze apparaten, waaronder de installatie van AWS IoT Greengrass op onze systemen? Ga dan naar onze pagina over OnLogic en AWS IoT Greengrass. Of bekijk onze compatibele AWS Greengrass IoT Edge-gateways.

Heb je hulp nodig bij het zoeken van de ideale hardware voor je volgende IoT-project? Neem dan contact op met een van onze experts.

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Patrick Metzger

Patrick is the Partnership Marketer at OnLogic. His love for technology started with building computers from components with his father as a child and continues to this day. With a professional background in IT, Marketing, Media Production and SaaS, communication is the passion that brings it all together. Patrick currently lives in Richmond, VT, taking advantage of all the outdoor adventures Vermont has to offer.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen