Maak gebruik van real-time inzichten van de edge voor Smart Building-voordelen

Dit eBook geeft je meer inzicht in Smart Buildings en hoe je bruikbare inzichten kunt krijgen op basis van gegevens van de edge. In het eBook lees je wat je de voordelen van Smart Buildings zijn, waar je op moet letten bij edge-hardware en hoe je aan de slag kunt met het verzamelen van gegevens voor je eigen Smart Building-oplossing.

Smart Building eBook

Download het eBook

Alle velden zijn verplicht *

Het is belangrijker dan ooit om op het juiste moment de juiste beslissingen te kunnen nemen. Smart Building-oplossingen vereisen het verzamelen, verwerken en handelen naar gegevens van de edge. Deze oplossingen bieden enorme voordelen. Ze bevorderen duurzaamheid, helpen besparen en verbeteren de tevredenheid van de bewoners en de veiligheid. En dat allemaal precies op het juiste moment.

 

Dit eBook bevat het volgende:

 
  • De doelen en voordelen van Smart Buildings
  • Hoe je gebruik kunt maken van de AWS-cloud
  • Voorbeelden van Smart Building-oplossingen
  • Resultaten van de implementatie van Smart Building-oplossingen
  • Hardware overwegingen

En om je op weg te helpen, geven we je ook een samenvatting en checklist van de dingen die je moet overwegen bij het kiezen van Smart Building-hardware. Download een exemplaar van ons eBook!

Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.