Benut de kracht van je gegevens met onze Ultieme gids voor SCADA

Deze gids geeft je inzicht in de grote voordelen van moderne SCADA, waar je op moet letten in SCADA-software en -hardware en hoe je een slimme SCADA-oplossing implementeert.

SCADA

Download het eBook

Alle velden zijn verplicht *

SCADA-systemen zijn cruciaal om efficiënt te blijven, data-based beslissingen te sturen en afwijkingen te communiceren ten behoeve van geïnformeerde aanpassingen of onderhoud. In deze gids doorlopen we de verschillende elementen van SCADA. We geven voorbeelden en voorzien je van de informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen over de hardware- en software-onderdelen voor de implementatie van je eigen SCADA-oplossing.

 

Na het lezen van dit eBook begrijp je het volgende:

 
  • Hoe SCADA werkt;
  • De voordelen van een SCADA-systeem;
  • Welke vragen je moet stellen als je een SCADA-oplossing overweegt;
  • HMI hardware- en softwareoverwegingen;
  • Overwegingen met betrekking tot de hardware van de SCADA-server.

We bieden je ook een beknopte checklist van de stappen om een SCADA-oplossing te implementeren en je op de juiste weg te helpen naar digitale transformatie.

 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.