Solutions Brief voor fabrieksautomatisering

Moderne fabrieksautomatisering vraagt om betrouwbare technologische oplossingen die kunnen worden aangepast aan unieke eisen. OnLogic heeft al enkele van de meest innovatieve fabrikanten ter wereld geholpen met hun automatiseringstraject. Download onze Solutions Brief voor fabrieksautomatisering en ontdek hoe wij ook jou kunnen helpen.

Solutions Brief voor fabrieksautomatisering

Download de Solutions Brief

Alle velden zijn verplicht *

Onze Solutions Brief voor fabrieksautomatisering biedt een overzicht van de producten en mogelijkheden die OnLogic aan toonaangevende fabrikanten over de hele wereld biedt.

 

Download de Solutions Brief als je:

 
 • wilt weten hoe OnLogic-hardware helpt bij het aanpakken van knelpunten in automatisering.
 • wilt weten wat de impact van AI is op industriële automatisering.
 • meer informatie wilt over onze productlijnen van automatiseringshardware.
 • wilt weten hoe we ons onderscheiden van de concurrentie.
 • meer informatie wilt over ons exclusief Integrator-programma.
Meer informatie van OnLogic over fabrieksautomatisering
 • Een GPU-server gebruiken voor automatisering
  Een GPU-server gebruiken voor automatisering

  Ontdek hoe de parallelle rekenkracht van GPU's wordt gebruikt om zware grafische workloads, zoals beeldherkenning, te beheren en om de training en inferentie van neurale netwerken voor deep learning-algoritmen te versnellen.

 • Human-in-the-loop machine learning
  Human-in-the-loop machine learning

  Machine learning is slechts zo slim als de programma's en de mensen die zijn berekeningen gebruiken. Lees meer over hoe Human-in-the-loop machine learning werkt en over de kracht die het heeft om productieprocessen te optimaliseren.

 • Voorbeelden van automatisering in magazijnen
  Voorbeelden van automatisering in magazijnen

  Het moderne magazijn is een bruisend centrum van activiteiten, geavanceerde technologie en vele verschillende soorten automatisering. Bekijk hoe OnLogic-klanten automatiseringsoplossingen implementeren in hun magazijnfaciliteiten.

Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.