Nieuwe inzichten voor de far edge in samenwerking met Red Hat

Dit eBook helpt je met het begrijpen van de waarden voor het verzamelen, controleren en handelen op basis van gegevens op edge-apparaten. Hierin worden enkele specifieke infrastructuurbehoeften voor het optimaliseren van implementaties aan de edge toegelicht.

Red Hat

Download het eBook

Alle velden zijn verplicht *

Het verwerken van gegevens aan de edge is cruciaal voor het genereren van snelle inzichten die de prestaties van apparatuur kunnen verbeteren, kosten kunnen verlagen, de opbrengst kunnen verhogen en inefficiënties kunnen oplossen. In dit eBook benoemen Red Hat en OnLogic de voordelen van het uitbreiden van de computermogelijkheden van je organisatie naar de far edge.

 

Na het lezen van dit eBook begrijp je:

 
  • De voornaamste voordelen van het verzamelen en analyseren van gegevens aan de edge
  • De verschillende edge-infrastructuren en de unieke hardwarevereisten
  • Wat de combinatie van Red Hat en OnLogic far edge computers biedt

Het eBook biedt een snel, duidelijk overzicht van de informatie die je nodig hebt om de zichtbaarheid van jouw edge-gegevens te vergroten.

 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.