Ontdek 5 manieren waarop fanless computers jouw bedrijf kunnen helpen

Wist je dat er een onderdeel in elk van jouw computers kan zitten dat jou geld kost? Het maken van een business case voor fanless computers is simpel zodra je de 5 manieren kent waarop fanless computers kunnen helpen.

Lees de whitepaper

Alle velden zijn verplicht

De sleutel tot succes in Industry 4.0 zit hem in het verkleinen van elk risico op verstoringen. Het gebruik van fanless industriële computers is een manier waarop bedrijven risico's kunnen verminderen. Hoewel de initiële kosten voor een fanless industriële computer hoger kunnen zijn dan bij een commercieel off-the-shelf systeem, bieden fanless computers vaak lagere total cost of ownership (eigendomskosten). Bijkomende voordelen zijn: minder downtime, minder storingen, lagere bedrijfskosten, een compacte form factor, en stillere werking.

 

Door dit whitepaper krijg je inzicht in:

 
  • -Hoe computers koel blijven
  • -De 5 uitdagingen van actief gekoelde computers
  • -De kosten van downtime
  • -De voordelen van fanless computers
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.