Wat is een sunlight readable display?

Gerelateerde termen: Helder display, mat scherm, ontspiegelde schermen
 

Wat is een sunlight readable display?

Een sunlight readable display zorgt voor een goede weergave van beeld in toepassingen met fel omgevingslicht zoals outdoor digital signage of kiosken. Traditionele beeldschermen hebben hier moeite om een duidelijk beeld te tonen omdat ze niet helder genoeg zijn of te veel zonlicht weerspiegelen. Sunlight readable displays beschikken over een hogere helderheid, zijn ontspiegeld of hebben een matte buitenlaag.

 

Hoe helder is een sunlight readable display?

De helderheid van een scherm is wetenschappelijk gemeten in candela’s (één candela is de helderheid van één kaars) per vierkante meter (cd/m2). De modernere maateenheid is echter de waarde in nits. Één nit staat gelijk aan één cd/m2. Hierbij geldt: hoe hoger de nit-waarde, hoe helderder het scherm.

 

De helderheid van lcd-schermen varieert sterk, maar de meeste standaard industriële panel pc’s en monitoren zitten tussen de 300 en 400 nits. Deze schermen zijn buiten of in goede schaduw nog leesbaar. Echter zullen deze schermen in direct zonlicht of in heldere omgevingen zoals een fotostudio of kwaliteitsinspectie faciliteiten te kort komen; hier is een ontspiegeld of sunlight readable display met meer dan 1000 nits nodig.

 

Sunlight readable displays van OnLogic

Onze Cincoze Crystal panel pc-productlijn is ook te configureren met een extra helder lcd-scherm. Met een maximale helderheid van 1600 nits is de Crystal-productlijn ideaal voor installaties in omgevingen waar een hogere helderheid nodig is. Neem contact op met onze oplossingsspecialisten voor meer informatie over de optie voor sunlight readable displays.

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat met ons
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.