Wat is een rugged computer?

Gerelateerde termen: rugged computer, ruggedized computer, robuust
 

Wat is een rugged computer?

Een rugged computer is een pc die speciaal ontworpen is voor een effectieve werking in de meest veeleisende omgevingen. Rugged pc’s worden meestal ontworpen om het hoofd te kunnen bieden aan extreme temperaturen, schokken & vibraties en blootstelling aan stof of natte omstandigheden. Rugged computers zijn niet alleen voorzien van ultra-duurzame behuizingen, maar maken ook gebruik van interne onderdelen die zijn ontworpen voor ultieme betrouwbaarheid.

 
Fanless
 

Fanless

Wide Temperature
 

Wide Temperature

Vibration Resistant
 

Vibratie-bestendig

 

Wanneer heb je een rugged computer nodig?

Rugged computers worden vooral gebruikt in omgevingen waar zelfs een industriële pc moeite heeft om het hoofd boven water te houden. Rugged pc’s zijn ontworpen om het falen van hardware tegen te gaan en te zorgen voor een consequente werking in toepassingen die variëren van offshore booreilanden en staalsmederijen tot diepzee voertuigen voor olieprospectie en ondergrondse mijnen. Onze rugged computers bij OnLogic zijn geheel fanless en zonder roosters. Toch zijn ze gecertificeerd voor een betrouwbare werking in omgevingstemperaturen tussen de -25°C en 70°C. Interne vibratie isolatie voorkomt schade in trillingsgevoelige mobiele– of productieomgevingen en industriële solid state opslag zorgt voor een hardware oplossing zonder bewegende onderdelen.

Rugged Computers from OnLogic
 

Gerelateerde producten

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat met ons
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.