Logic Supply is nu OnLogic. Dezelfde mensen. Dezelfde producten. Nieuwe naam. Ontdek meer  

Wat betekent Long Lifecycle?

Gerelateerde begrippen: extended life, lange levenscyclus
 

Wat is long lifecycle in de IPC industrie?

Computers binnen de consumentenmarkt hebben vaak een levenscyclus (life cycle) van één tot drie jaar. Dit is erg typerend voor de consumentenmarkt omdat fabrikanten altijd ruimte willen maken voor de nieuwste van het nieuwste technologie en consumenten zijn altijd geïnteresseerd in het aanschaffen van de nieuwste snufjes. Dit kan voor problemen zorgen als een klant in de IPC industrie zijn systeemcompatibiliteit een jaar moet prototypen. Als de industriële computerindustrie dit zelfde model zou aanhouden, zou het systeem na een jaar van ontwikkelen en testen in het beste geval nog 2 jaar hebben wanneer het op de markt gebracht wordt. Dan zouden er nieuwe aanpassingen moeten worden gedaan, die hoge kosten met zich meebrengen.

 

Wat wordt verstaan onder long lifecycle?

Standaard wordt onder long lifecycle verstaan een levenscyclus van tenminste 5 jaar. Dit betekent dat de fabrikant aangeeft het systeem en de componenten voor minimaal 5 volle jaren te kunnen leveren en ondersteunen. Door wijzigingen in fabrikage of discontinuering door gebrek aan verkopen kunnen de levenscycli sterk variëren.

 

OnLogic werkt met betrouwbare leveranciers in de IPC industrie, die een lange levenscyclus bieden op hun producten en in het verleden trouw zijn geweest aan de lifecycle van 5 jaar.

Gerelated producten

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat Icon