Wat is het Cincoze Convertible Display systeem?

 

Wat is het Cincoze Convertible Display Systeem?

Het Cincoze Convertible Display Systeem (CDS) is een revolutionaire displaytechnologie dat verwisselbare computermodules combineert met industriële lcd-schermen om een modulaire panel pc te creëren. Gebruikers van het Cincoze CDS kunnen hun eigen computermodule selecteren en deze matchen met een van de verkrijgbare schermgrootten. Zo kunnen ze het ideale computerplatform in elkaar zetten dat gemakkelijk te onderhouden en upgraden is, en waarbij de onderdelen gemakkelijk te vervangen zijn.

 

Wat zijn de voordelen van het Cincoze Convertibel Display systeem?

Een standaard panel pc biedt alle voordelen van een alles-in-een oplossing, waarbij gemakkelijke invoer mogelijk is via een touchscreen met een ingebouwde computer. Het nadeel van deze technologie is dat het gehele apparaat vervangen moet worden als een onderdeel beschadigd of verouderd is. Het Cincoze CDS biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit op dat gebied en stelt de gebruikers in staat tot het verwisselen van alleen de computermodule of het scherm. Zo kan je gemakkelijk van schermgrootte wisselen, extra monitoren toevoegen en upgrades implementeren; en dat alles voor slechts een fractie van de kosten van een traditioneel panel pc-systeem.

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat met ons
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.