Gebouwd met Logic: SkyFoundry

 

Het verzamelen en verwerken van analytische gegevens uit gebouwautomatisering

Uitdagingen van het project

 

SkyFoundry ontwikkelt automatiseringssoftware voor gebouwen waarmee klanten meer waarde kunnen halen uit hun investering in slimme systemen. Het SkySpark® platform analyseert automatisch data uit verschillende automatiseringssystemen, meetinstrumenten en andere smart devices om problemen, patronen, afwijkingen en fouten te herkennen. Hier kunnen dan operationele verbeteringen en kostenbesparingen uit gehaald worden. SkySpark is het marktleidende analytische platform en is op meer dan 13.000 locaties geïnstalleerd over 6 continenten. Hier hebben de gebruikers een betrouwbaar, gemakkelijk te installeren hardware platform nodig om de SkySpark suite op te draaien.

De oplossing van OnLogic

 

SkySpark kan in wisselende omgevingen geïnstalleerd worden, met meerdere computer nodes die soms hoge temperaturen en/of vuil moeten weerstaan. Deze nodes werken samen in een cluster dat als een geheel werkt om data te tonen aan de eindgebruiker. SkySpark gebruikers komen vaak bij OnLogic hardware terecht voor deze toepassing om efficiënte dataverwerking en een effectieve communicatie met de cloud te kunnen garanderen. Compacte systemen, als de CL200 small form factor pc’s, zijn bijzonder geschikt in het verminderen van de totale omvang van de installatie terwijl deze de kosten laag houden.

 
Configureer jouw CL200  
Bob Drexel, Product Manager at ifm
“OnLogic systemen zijn een van de meest voorkomende hardware platformen die gebruikers aanschaffen bij het SkySpark systeem. Klanten vertellen ons dat de computers geweldige resultaten, betrouwbare prestaties en een indrukwekkende kosteneffectiviteit leveren.” John Petze, SkyFoundry Co-Founder

Uitrol op locatie en in de cloud

 

Met de juiste hardware, kunnen SkySpark nodes overal geclusterd worden om een stelsel te creëren dat SkyFoundry “SkySpark Everywhere™” noemt. Deze clusters zorgen ervoor dat de nodes als een samenhangend systeem kunnen werken. De architectuur kan geïmplementeerd worden op compacte systemen, lokale servers en in de cloud.

Deze maand zal SkyFoundry haar tweede jaarlijkse SkyPosium organiseren. Dit is een evenement van twee dagen voor alle gebruikers van het SkySpark systeem. Hier worden leerzame sessies georganiseerd waarbij gebruikers geholpen worden om optimaal gebruik te maken van hun analytische gegevens.

Ben je klaar om het te bouwen met Logic?

 
Begin met het bouwen van je pc  
 
Bekijk alle casussen
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.