Bouw het met Logic: Princeton Identity

 

Verander het imago van beveiliging met OnLogic hardware

De uitdaging van Princeton Identity

 

Princeton Identity maakt gebruik van hun geavanceerde biometrische scan software om beveiliging sneller, gemakkelijker en betaalbaarder te maken. Om hun IDS serie toegangscontroleplatform uit te rollen, hadden ze een betrouwbaar, flexibel en aanpasbaar platform nodig om hun software op te installeren.

De oplossing van OnLogic

 

Princeton Identity kwam er achter dat OnLogic meer dan ‘alleen een leverancier voor de benodigde betrouwbaarheid’ is. Ze vonden ook een partner die mee wilde werken aan hun succes, en dat de flexibiliteit in aanpassingen, bedrukking en veiligheid kon leveren dat ze voor hun project nodig hadden.

 
Configureer je eigen ML450  

Projecteisen

 

Mark Clifton (CEO en oprichter van Princeton Identity) en de rest van het Princeton Identity team hebben altijd veel waarde in betrouwbaarheid van hun producten gestopt. Naast betrouwbaarheid, hadden ze echter ook flexibiliteit, aanpassingen op maat en versleuteling nodig voor de systemen die Princeton Identity uitrolt.

Bobby Varma, Director of Technology, Princeton Identity
“Toen we bepaalde TPM-beveilingsfuncties nodig hadden, gebruikte OnLogic hun expertise en relatie met Intel om alles te regelen voor ons project.” Bobby Varma, Director of Technology bij Princeton Identity

De oplossing van OnLogic

 

Omdat Princeton Identity hun hardware op locatie bij de klant staat, moeten de systemen compleet beveiligd zijn. Door gebruik te maken van onze relatie met Intel, konden we aan de eisen voldoen. Dit gebeurde, naast andere aanpassingen op maat en bedrukking van het systeem, snel en betaalbaar.

De klanten die Princeton Identity bedient hebben verschillende infrastructuren en systemen. Ze hadden een systeem nodig dat flexibel genoeg is voor een groot aantal toepassingen, maar ook gemakkelijk weggestopt kan worden. Onze ML450 wat een perfecte match, en gaf Princeton Identity het gemak waar ze naar zochten, samen met custom I/O en een geïntegreerd Crystal Fonts beeldscherm voor het beheer.

Mark Clifton, Founder & CEO Princeton Identity
“We zijn erg blij dat we met OnLogic gepartnerd zijn; het heeft goed voor ons uitgepakt. Ze hebben ons verzorgd met de hardware, beveiliging en aanpassingen die we nodig hadden, voor een redelijke prijs.” Mark Clifton, oprichter & CEO van Princeton Identity

Mark deelt hoe het is om met OnLogic aan gespecialiseerde projecten waar aanpassingen en flexibiliteit nodig is te werken: gemakkelijk.

Ben je klaar om het te bouwen met Logic?

 
Begin met het bouwen van je pc  
 
Bekijk alle casussen
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.