Photobooth Supply Co. Logo
“De relatie met OnLogic heeft altijd goed en warm aangevoeld. Er zijn ongeveer 14 afzonderlijke processen gecombineerd om de Queso fotocabine te creëren. Met de hardware van OnLogic voelt het nog steeds aan als de soepelste oplossing.Clay Heller, Photobooth Supply Co. Marketing Director

Wie is Photobooth Supply Co.?

De toekomst van fotohokjes

De missie van Photobooth Supply Co. is om ondernemers te voorzien van betekenisvolle bedrijfsoplossingen die hen in staat stellen om herinneringen vast te leggen. Het bedrijf bouwt de allernieuwste fotocabines voor klanten die zoeken naar mogelijkheden voor het uitbreiden van hun bestaande werkzaamheden door een fotohokje toe te voegen. Daarnaast is het ook voor individuen die geïnteresseerd zijn in het leveren en verhuren van fotocabines voor evenementen als huwelijken, bedrijfsfeesten of gala’s. Naast het feit dat de photobooth makkelijk op te zetten-, simpel in gebruik- en ultra-betrouwbaar is, biedt PBSCO operationele training en bedrijfsstrategiën aan hun steeds groeiende portfolio van photoboothleveranciers.

 

Projectuitdagingen

Een op maat gefabriceerde, compacte photoboothcomputer.

Op het moment dat PBSCO OnLogic benaderde waren ze bezig om te besluiten wat hun belangrijkste product tot op de dag van vandaag zou worden: de Queso fotocabine. Queso combineert de populairste en meest gebruikte eigenschappen van mobiele fotocabines in een strak en makkelijk te gebruiken pakket. Zoals trots op de productpagina van Queso staat: “Waar andere fotohokjes zijn gemaakt voor het nemen van foto’s, is Queso gemaakt voor het verdienen van geld.”

 
“Je zal ons altijd horen over betrouwbaarheid. Betrouwbaarheid is essentieel voor onze klanten”, zegt de Marketing Director Clay Heller van Photobooth Supply Co. “Voor de bezitters van fotocabines is het allerbelangrijkste dat wanneer iemand op pad gestuurd wordt met hun photobooth men zeker weet dat alles naar behoren werkt.”

PBSCO had een aantal erg specifieke eisen voor Queso. Ze hadden niet alleen een zeer capabel en ultra-betrouwbaar platform nodig, maar ook een die naadloos zou passen in de behuizing die bij OnLogic werd ontworpen. De juiste oplossing moest in staat zijn om Queso’s dubbele schermen, flits, printer en natuurlijk de camera te bedienen. Het team van PBSCO werkte nauw samen met OnLogic om de juiste combinatie van moederbord en componenten te vinden die het beste zou voldoen aan alle projecteisen en strenge kwaliteitsnormen.

Queso Photobooth
 
“Onze computer is helemaal op maat gemaakt, tot aan de mechanische restricties van de montageplaat voor het moederbord toe,” zegt Heller. “We hadden ook erg specifieke eisen voor het moederbord zelf. OnLogic was de enige fabrikant in onze zoektocht met directe connecties naar de moederbordfabrikant om te zorgen dat we precies kregen wat we nodig hadden.”

De oplossing van OnLogic

Een op maat gemaakt en makkelijk aan te sluiten moederbord.

Photobooth Supply Co. heeft uiteindelijk gekozen voor een op maat gemaakte versie van een van OnLogic’s industriële moederborden. Als aanvulling op de specifieke connectiviteitsbehoeften heeft PBSCO ervoor gekozen om dit specifieke moederbord te configureren op basis van de industriële bouwkwaliteit en lange levenscyclus.

 
“Voorheen waren er veel bewegende onderdelen in de cabines. Dit gaf voor ons de doorslag om ons eigen moederbord te bouwen met OnLogic”, zegt Heller. “Het hebben van een op maat gemaakte oplossing als deze, die ontworpen is om mee te nemen naar evenementen, is een groot aandeel in onze manier om fotohokjes betrouwbaar te maken.”

“Om meer te weten te komen over Photobooth Supply Co. en hoe hun aankomende Queso fotocabine de verplaatsbare fotocabine-industrie gaat veranderen lees je onze volledige Q&A met PBSCO Marketing Director Clay Heller op ons I/O Hub Blog.

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat met ons
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.