Bouw op Logic: Mother

 

Een gezondere, betrouwbaardere en modernere automaat bouwen met OnLogic hardware.

 
Mother Logo
 

Uitdagingen

  • Installaties op afstand
  • De stroomtoevoer kan regelmatig wegvallen
 

Oplossing

  • De compacte ML350 Fanless pc
  • instelling voor automatisch inschakelen
  • compact, gemakkelijk te integreren systeem
  • Hardshell™ fanless behuizing
 

Resultaten

  • Verminderde onderhoudskosten door automatisch inschakelen functie
Nick Stacey, Head of Technology bij Mother
“De snelheid en persoonlijke manier waarop wij antwoord kregen van OnLogic viel mij ons erg op. We hebben al eerder met een aantal partners samengewerkt, maar deze samenwerkingen zijn niet vergelijkbaar aan de klantenservice en accountmanagement van OnLogic.” Nick Stacey, Head of Technology bij Mother

Wie zijn Mother?

Het ontwikkelen van gezondere en modernere automaten

Met als overkoepelende doel om drukke mensen te helpen bij het gezonder eten, is het in Londen gebaseerde Mother het idee van de oprichter Phil Davison. Hij bedacht automaten waar gezondere voeding uit komt nadat hij verschillende automaten gezien had op het vliegveld. Hij bedacht dat ze niet persé gevuld hoeven te zijn met chips en chocoladerepen, en dat ze ook niet aan de standaard lay-out hoeven te voldoen. Hij vroeg zichzelf af, “Waarom lopen automaten nog achter op de hedendaagse technologie en voedseltrends?”, en richtte een bedrijf op met als missie om deze tekortkomingen op te vullen.

 

Projecteisen

Een stabiele en betrouwbare computeroplossing

Om de hongerige klanten gemakkelijk toegang te geven tot voedsel en dranken van hoge kwaliteit, heeft het team van Mother The Pod ontworpen. Dit is een automaat van die vanaf de basis is ontworpen om een betere selectie en gebruiksgemak te kunnen bieden.

 
"Helaas blijkt het dat de snelste en handigste optie voor voedsel altijd het minst gezond te zijn. Wij geloven dat Mother dat kan veranderen door een groot probleem in de zakenwereld en verder op te lossen."

The Pod beschikt over een volledig interactief 43 inch touchscreen dat de hongerige snackzoekers informatie geeft over de mogelijke opties en een backdrop biedt voor digitale advertenties. De automaat zelf biedt contactloos betalen, remote vending en een live sales feed en data-analyse.

 
"Onze machines worden soms in obscure gebieden geplaatst tussen gebouwen waar het netwerksignaal erg gelimiteerd kan zijn, en dus zijn pc en netwerkveiligheid uiterst belangrijk. Dit is waarom we naar OnLogic gingen."
 
Mother Vending Machine
 

De oplossing van OnLogic

De ML350G-10 Fanless pc

Omdat The Pod consistent en betrouwbaar moest blijven werken, had Mother weinig, maar zeer specifieke eisen voor de computerhardware. Na gesprekken met OnLogic, kozen Nick en zijn team voor de ML350G-10 fanless pc om The Pod’s touchscreens, de interne mechanica, betaalterminal en de relevante online communicaties naar Mother’s backend systeem aan te sturen.

 
"De ML350 voldeed aan al onze eisen. Hij is compact, heeft een commerciële bouwkwaliteit en goede prijs, en komt met de betrouwbare klantenservice die OnLogic biedt."

Naast deze eisen, had Mother nog een andere eis die veel voorkomt bij bedrijven die apparatuur bij hun klanten op locatie installeren

 
"De mogelijkheid om de pc automatisch in te schakelen was een cruciale factor voor ons, misschien wel de belangrijkste eis na het formaat. Het komt vaak voor dat schoonmakers de stekker uit het stopcontact halen, waarna iemand fysiek naar de pc moest gaan om deze weer in te schakelen. Dat was heel frustrerend voor onze klanten. Het is een specifieke uitdaging, maar een waarbij we moeite hadden om deze op te lossen. OnLogic heeft dat probleem voor ons opgelost."

Nick en zijn team hebben nu een aantal van hun ultra-moderne automaten uitgerold die gebruik maken van hun nieuwe OnLogic hardware. Ze zien nu al de voordelen van hun laatste hardwarerevisie.

 
"Het is lastig om het te kwantificeren in harde cijfers, maar we kunnen we zeggen dat we nog geen een keer een probleem gehad hebben met het opstarten op afstand van de machines, wat een van onze kerndoelen was in de samenwerking met OnLogic. Hierdoor konden wij onze arbeidskosten verminderen (doordat de ops teams niet elke keer de locaties hoeven te bezoeken) en onze efficiëntie binnen het bedrijf verhogen."
Mother Pod Vending Machine
 

Mother blijft zoeken voor nieuwe mogelijkheden om te innoveren in hun werkgebied, met hun oog op innovatie en hun enthousiasme om voor te blijven op de veranderende benodigdheden van hun klanten.

 
"Ik word altijd geïnspireerd door bedrijven die producten of industrieën die al een tijd bestaan opnieuw uitvinden, merken die het bekende omgooien en beter maken. Mother is de automaat aan het heruitvinden op dezelfde manier als dat OnLogic de computer hardware opnieuw heeft uitgevonden. Iets wat het grootste deel van de mensen hebben gebruikt compleet opnieuw ontwerpen is niet makkelijk, maar het is zeker de moeite waard. Het is fantastisch om samen te werken met een bedrijf dat op dezelfde manier over innovatie denkt als wij."
 

Ben je klaar om het te bouwen met Logic?

 
Begin met het bouwen van je pc  
 
Bekijk alle casussen
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.