Middleton Spectral Vision Logo
“OnLogic is altijd erg ontvankelijk geweest voor onze project behoeften en hun producten blijven ons verbazen met betrekking tot flexibiliteit en betrouwbaarheid."Chris Draves, Vice President of Sales and Operations bij Middleton Spectral Vision

Wie is Middleton Spectral Vision?

Experts in Hyperspectrale beeldvorming & spectroscopie

Middleton Spectral Vision (www.middletonspectral.com) is gespecialiseerd in hyperspectrale beeldvorming. Deze beeldvormende technologie combineert traditionele 2D beeldvorming met spectroscopie. Wanneer een klant beeldgegevens verwerkt met een van Middletons Spectral’s camera's krijgt deze een compleet golflengtebereik spectrum voor elke pixel in het 2D beeld. Deze extra informatie geeft de mogelijkheid tot het uitvoeren van metingen inclusief identificatie, kwantificatie kleurcoördinaten en piekratio’s.

 

Project Needs

Project uitdagingen

Een van Middleton Spectral Vision's primaire hardware uitdagingen komt voort uit de wijde reeks aan potentiële toepassingen voor hun technologie. De computers die ze gebruiken moeten flexibel genoeg zijn voor het ondersteunen van meerdere projecteisen en moeten tegelijkertijd enorm betrouwbaar blijven.

 
“Het stedelijk observatorium van de New York University CUSP zocht naar een oplossing voor een openlucht applicatie die gebruik maakt van een Middleton VNIR hyperspectrale camera en ondersteunende hardware voor het 24/7 op afstand monitoren van de New York City skyline. Het hele jaar door, in alle seizoenen," zegt Chris Draves, Vice President of Sales and Operations bij Middleton Spectral Vision. "We hebben ook gewerkt met de universiteit van Minnesota. Deze creëerden een outdoor Phenotyping Cart die een op afstand bestuurbaar bewegingssysteem nodig had voor beeldvorming van experimentele plots voor maïs en sojabonen. Deze applicatie is voor het fenotypen van verschillende soorten planten en het classificeren van verschillende genotypes. Het systeem moet via een generator werken en operationeel zijn voor zo’n 8 uur per dag. Deze Phynotyping Cart wordt vervolgens het hele groeiseizoen gebruikt, waardoor de temperaturen variëren afhankelijk van de dag.”
Middleton Spectral Imaging Phenotyping Cart
 

Chris en het team bij Middleton Spectral Vision hadden een systeem nodig dat kon zorgen voor het vereiste vermogen om snel meerdere afbeeldingen te maken en het verwerken van hele grote gegevensbestanden die geproduceerd zijn door de geavanceerde camerasystemen. Connectiviteit was ook belangrijk, net als efficiënte communicatie tussen camera’s, randapparatuur, en de computer zou de snelst mogelijke transmissie van vastgelegde beelden mogelijk maken. De beschikbaarheid van PCIe uitbreiding was ook nodig, omdat het team bij Middleton de camera link cards zou gebruiken om te communiceren met hun hardware.

 

De OnLogic-oplossing

De NUVO-5000LP Rugged PC

“Door de wijde selectie van klantprojecten waar Middleton [Spectral Vision] aan werkt, hebben ze flexibiliteit nodig voor het op maat maken van hun hardware platform,’’ zei OnLogic Solution Specialist Olivia Bartelheim. "Een hoge kloksnelheid samen met efficiënt stroomverbruik aan de verwerkingskant was een van de belangrijkste eisen door de enorme hoeveelheid datacollectie in hyperspectrale beeldvorming. Verder was connectiviteit belangrijk voor de mogelijkheid tot het vangen en verwerken van gegevens in real time, aan de edge of via de cloud. De Nuvo-5000 computer geeft de functionaliteit voor de overbrugging van het gat tussen de camera, het centrale deel van de infrastructuur en de gewenste output van de klanten. Dit allemaal met het behouden van een flexibele applicatie en kosteneffectieve implementatie.”
Middleton Spectral Vision Urban Observatory System
 
"In het geval van het NYU project is de Neousys fanless computer van OnLogic gekozen door zijn brede werkzame omvang en flexibiliteit voor deze applicatie," zegt Draves. "De computer staat in een indoor/outdoor industriële omsluiting samen met andere ondersteunende elektronica voor het systeem, zowel de hyperspectrale camera als de elektronicabox moesten outdoor geïnstalleerd worden op het dak van een gebouw dat over de skyline van New York keek."
Middleton Spectral Vision New York Skyline
 
"In het geval van de universiteit van Minnesota was het brede temperatuurbereik opnieuw een erg belangrijke overweging, maar we moesten ook de mogelijkheid hebben voor het configureren van de computer voor het accepteren van hoge data volumes met hyperspectrale data. Het kleine formaat van de Neousys fanless computer is ook erg aantrekkelijk."

Lees meer over Middleton Spectral Vision en hun Hyperspectrale Vision Technology in ons volledige interview met Chris Draves voor onze Powering Innovation Series op onze I/O Hub blog (Engels).

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat met ons
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.