Mogelijk gemaakt met OnLogic

De nieuwste generatie assemblagelijnen met Liberty Reach

De manier waarop Liberty Reach intelligentie toevoegt aan Smart Manufacturing

De auto-industrie is altijd toonaangevend geweest op het gebied van slimme productie, beter bekend als "Smart Manufacturing". Neem bijvoorbeeld de assemblagelijn van Ford, waarbij de eerste onderdelen al in 1913 in elkaar werden gezet. Industry 4.0 luidt een nieuw tijdperk van verbonden machines in. De moderne fabriek is efficiënter, veelzijdiger en veiliger dan ooit tevoren. Ervoor zorgen dat apparatuur, operators en zelfs de fabrieksomgeving productief blijven, is echter afhankelijk van een nieuw soort op vision-gebaseerde robotica.

Liberty Reach smart assembly line powered by an OnLogic computer

V-Guide van Liberty Reach, slechts een van hun robotiseringsproducten, is een vision-systeem dat gebruik maakt van echte 3D vision-sensoren om “pick and place”-functies van robots te optimaliseren.

Meer dan alleen auto's, de toekomst van productie

Liberty Reach is een marktleider voor de levering van 3D-volumetrische sensoren, computer vision-algoritmen en architecturen voor gerobotiseerde productieprocessen bij General Motors, Tesla, Toyota, Ford Motor Company en FiatChrysler (om er maar een paar te noemen). Ze gebruiken hierbij op maat gefabriceerde, gepatenteerde OnLogic-hardware als controller voor hun door robotica aangestuurde machine-vision systemen. Deze apparaten, gecombineerd met robotarmen en andere apparatuur, helpen fabrikanten niet alleen om de volgende generatie auto's te assembleren, maar werken ook aan de toekomst van de assemblagelijn zelf. De basis van Industry 4.0 bestaat uit intelligente apparaten die weloverwogen beslissingen nemen over het optimaliseren van acties om zo tijd en geld te besparen en tegelijkertijd werknemers te beschermen tegen de gevaarlijkere aspecten van grootschalige productie.

Doordat er zoveel op het spel staat, is betrouwbaarheid het allerbelangrijkste. Naast de potentiële veiligheidsrisico's van defecten aan robots, kan elke minuut stilstand een autofabrikant meer dan $45.000 kosten. Rugged computers van OnLogic bieden deze betrouwbaarheid, connectiviteit en installatieflexibiliteit die nodig is om een lijn soepel te laten draaien.

"Het werk van onze klanten bevat erg kleine fabricagetoleranties, waarbij geen ruimte is voor variatie of downtime. Daarom werken we samen met OnLogic voor onze door robots aangestuurde machine-vision systemen. OnLogic heeft ons geholpen een aangepaste oplossing te vinden die geschikt is voor de PoE, graphics, en stroominput vereisten waar onze klanten om vragen, allemaal in een compacte en rugged form factor die bestand is tegen zware industriële omgevingen."

- Brandon Schmalzel, Engineering Manager, Liberty Reach Inc.
  • Ontworpen om lang mee te gaan

    Door componenten te gebruiken met een lange levenscyclus en een ontwerp dat tegen omgevingsschade kan, laten OnLogic computers jou focussen op jouw bedrijf in plaats van de betrouwbaarheid van jouw uitrusting.

  • Gebouwd op bestelling

    Onze modulaire aanpak bij het ontwerpen van hardware zorgt ervoor dat het systeem kan worden geconfigureerd naar jouw exacte specificaties, zonder de kosten of lange wachttijden van op maat gefabriceerde ontwikkeling.

  • In enkele dagen geleverd

    Met locaties in de VS, EU, Taiwan en Maleisië, kan OnLogic gebruik maken van unieke toegang tot de supply chain, on-site warehousing en gerichte account-management om te zorgen voor korte levertijden.

Klaar om het mogelijk te maken met OnLogic?

OnLogic is hier om jou ideeën verder te brengen met hardware die is gebouwd om stof, vuil, trillingen en extreme schokken te weerstaan. Dit komt vaak voor bij Industry 4.0 omgevingen en beschermd jou tegen prestatieverlies.

Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.