Wide-Input programmeerbare UPS

SKU
Open-UPS
6~34 volt Uninterruptible Power Supply (UPS) ontworpen om gebruikersspecifieke uitgangsspanning van een wide-input bron of reservebatterij te leveren. USB aansluiting voor Windows-apparaten.
  • 100 watt
  • 6~32 volt input
  • 4-pem bevestiging
Op bestelling

Op bestelling

Bel voor prijzen

03 808 2440

 
Overzicht
 

De Open-UPS is een ideale, flexibele, onderbrekingsvrije stroomvoorziening met een ruime ingangsspanning van 6~34 volt. Hij beschikt over een USB-aansluiting voor een eenvoudige integratie met Windows-based computers. De uitgangsspanning kan worden ingesteld op 12 volt of met een jumper naar 5, 6, 9, 12, 13,5, 18 of 24 volt worden veranderd. Hij kan ook via de USB in kleine stapjes (0,25 volt) naar een voltage tussen de 6 en 24 worden gebracht. De geavanceerde, ingebouwde MCU kan worden geconfigureerd om ontlading van de batterij te voorkomen voor toepassingen in de automobiel industrie. Hij werkt bij zeer uiteenlopende temperaturen van -40°C tot 65°C en is dus ideaal voor gebruik in extreme omgevingen. Hij kan met Li-IIon, Li-Po, LIFEPO4 en loodzuurbatterijen worden gebruikt. In combinatie met een oplaadbare reservebatterij, zorgt de compacte Open-UPS ervoor dat cruciale computers in server- of monitoring toepassingen altijd voldoende stroom hebben om door te kunnen werken.Downloads:

Technical Specs
More Information
SKU Open-UPS
Invoerspanning 6~32 VDC
Vermogen 100 W
Temperatuurbereik (actief) -20 ~ 65°C
Afmetingen (BxHxD) 100 x 55mm
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.

We proberen dezelfde werkdag te antwoorden.

Als je direct prijzen wilt, bel ons op 03 808 2440.

Bedankt voor jouw aanvraag

Je aanvraag is ontvangen door ons Sales Team, die deze zal bekijken en jou een offerte toesturen.

Wanneer je project spoed heeft, bel ons op 03 808 2440.

We kunnen je verzoek nu niet behandelen.

Afzender

Ontvanger

Geslaagd Je hebt dit product succesvol gedeeld

We kunnen je verzoek nu niet behandelen.

The link to this system configuration has expired. Please reconfigure this system to your specifications. If you need help, contact us at 03 808 2440.

The configuration you are trying to view is no longer available. The product will be shown with its default configuration. Please contact us if you have any questions, at 03 808 2440.