ML100 Series Industrial Fanless NUC Computer

Industriële NUC. Klein van buiten, groots van binnen.

 
Bekijk alle NUC computers  
 

“We waren erg enthousiast toen OnLogic jaren geleden als een van de eerste bedrijven een industrieel Intel NUC-systeem ontwikkelde. Sindsdien is de NUC in vele industriële applicaties geïntegreerd vanwege zijn prestaties, betrouwbaarheid en formaat. OnLogic heeft zichzelf op de kaart gezet met toonaangevende industriële oplossingen binnen de markt van fanless NUC's”

 

Joel Christensen | GM Systems Product Group, Intel Corporation

Waarom Onlogic?

Al sinds 2003 is het onze missie om computers betrouwbaarder, duurzamer en flexibeler te maken. Tegelijkertijd zijn we trots op de manier waarop we met onze klanten omgaan: we werken samen met hen aan de oplossing die het beste past bij hun behoeften en bieden korte levertijden, hebben geen minimale bestelhoeveelheden en werken zonder toeslagen of retailer marges.

 
CL100 Fanless NUC with pen

Vorm & functie

NUC staat voor Next Unit of Computing. Deze vertegenwoordigt de evolutie in computer hardware en brengt de kracht van een traditionele desktop tower naar een systeem dat past in de palm van je hand. Ondanks het formaat heeft de NUC een volwaardige set aan I/O-poorten. Hiermee heb jij de flexibiliteit die je nodig hebt in een aantrekkelijk klein formaat.

Het hart van jouw applicatie

De NUC heeft de nieuwste generatie Intel processoren aan boord. Hiermee tackelt deze klein-maar-krachtige NUC eenvoudig vele van je uitdagende taken. Je kunt hem volledig integreren in een embedded toepassing, hem eenvoudig wegwerken dankzij zijn vele mounting opties of de mooi ontworpen NUC in het middelpunt van de belangstelling plaatsen: het is aan jou.

 
Fanless NUC computer

Hardshell™ Technologie

Onze Hardshell™ Fanless Technology houdt de kleine krachtpatsers cool en beschermt ze tegelijkertijd tegen stof, vuil, deuken en stoten. Dit onderhoudsvrije, volledig gesloten ontwerp bespaart je tijd, (reparatie)kosten en maakt de NUC ideaal voor integratie in gesloten ruimten en omgevingen met uitdagende omstandigheden.

 
Fanless NUC computer met 4G

Klaar voor 4G LTE

Afgelegen locaties en afhankelijkheid van netwerken van derden zijn verleden tijd: de ML100-serie is de eerste en enige industriële NUC met mobiel internet, dankzij ons Extrovert 4G modem. Altijd aan, altijd verbonden.

 
Custom branded NUC computer

Maak hem van jou!

Onze industriële NUC's trekken de aandacht, maar komen pas echt tot hun recht als ze gecustomized worden. Logic+ Branding maakt jouw merk zichtbaar door je huisstijl, inclusief kleuren en afbeeldingen, op de behuizing te plaatsen. Je valt gegarandeerd op met jouw unieke NUC.

 
ML100 Fanless NUC Computer

De ML100 Serie

De ML100 brengt Intel’s nieuwste generatie processors naar onze sterkste, fanless NUC-behuizing ooit en is beschikbaar met een levenscyclus van vijf jaar.

 
Bekijk de ML100 Serie  Bekijk 
 
NC100 NUC Computer

De NC100 Serie

De NC100 is betrouwbaar door de actief gekoelde aluminium behuizing. Hij heeft de laatste generatie Intel processors en een levenscyclus van vijf jaar.

 
Bekijk de NC100 Serie   Bekijk 
 
CL100 Fanless NUC Computer

De CL100 Serie

Ultra-klein en ultra-betrouwbaar: de CL100 combineert betrouwbare performance in een fanless systeem dat praktisch overal kan worden geïnstalleerd.

 
Bekijk de CL100 Serie   Bekijk 
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.