Data Monitoring & IoT

Onze industriële IoT gateways en embedded edge devices combineren de nieuwste draadloze technologieën met industriële I/O in een compacte behuizing. Deze combinatie maken de pc's ideaal voor de cloud-toepassingen van vandaag.

 

Databeheer & IoT

Onze industriële gateways en mini-pc's zijn gemaakt voor toepassingen als DAQ, databeheer en interfacing. Dankzij het stevige ontwerp kunnen deze pc's in elke industriële omgeving geplaatst worden.

 
Pictogram Citaat

Sinds onze eerste samenwerking met dit bedrijf, hebben zij ons nooit teleurgesteld. OnLogic biedt alles waar we naar zoeken bij een partner die materialen aan onze klanten levert: uitstekende technische expertise, geweldige klantondersteuning en nauwkeurigheid bij het leveren.

—Peter Radsliff, VP Marketing & Product Management bij Candi Controls, Inc

Een echte hardwarepartner

 

Eenvoudig online aanpassen

Kies voor één van onze systemen en configureer en bestel prototypen moeiteloos online.

Hardware snel in handen

Onze systemen kunnen zeer snel worden aangepast. Dit betekent dat u uw projectprototypen binnen enkele dagen, niet weken, in handen hebt.

Continue ondersteuning

Van technische ondersteuning tot life cycle management: OnLogic denkt aan alles. We zorgen voor een naadloze levering, wat voor een gerust gevoel zorgt.

 

Productbrochure

Bekijk de brochure voor meer informatie over onze hardware en selecteer de perfecte rugged, industriële- of commerciële pc voor je toepassing.

 
Download brochure 
 

OEM-services in actie

Pwnie Express had behoefte aan een betrouwbaar hardwareplatform om bij hun netwerkbeveiligingssoftware te leveren. Samen met OnLogic ontwierpen zij een fanless en ventless systeem. Deze hebben we bedrukt met hun eigen logo, zodat dit ook bijdraagt aan de naamsbekendheid.

 

Een end-to-end hardwareprogramma dat speciaal voor jou ontworpen is

Van prototype tot distributie, het team van ervaren professionals van OnLogic zorgt voor een succesvolle implementatie van uw project, gedurende elke stap van de weg.

 
Lees meer over onze services 

Meer informatie

 
Internet of Things
 

Internet of Things

Het Internet of Things (IoT) is gemaakt voor een wereld waarin apparaten, sensoren en zelfs mensen of locaties continu data uitwisselen.

 
Lees meer 
 
Gateway Computers from OnLogic
 

Industriële gateway

In de computerindustrie verzorgt een gateway effectieve connectiviteit tussen verschillende typen systemen. Een voorbeeld is tussen IoT-apparatuur en controllers.

 
Lees meer 
 
OnLogic Embedded Computers
 

Embedded computers

Vele embedded computers zijn machines met één specifieke taak. Voorbeelden zijn pc's voor dataverzameling, om een bepaalde sensor te monitoren of om een deel van een complexe machine aan te sturen.

 
Lees meer 
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.