Hoe we de IoT Edge mogelijk maken

 

Het begint met jouw IoT project: neem jouw toepassing en kies uit een breed assortiment van edge pc's en IoT bouwstenen om jouw innovatie te verbinden en te laten draaien.

 

Onze Edge Hardware Platformen

 

Elk IoT project is uniek. Ons uiterst configureerbare edge hardware portfolio is ontwikkeld voor betrouwbaarheid en varieert van efficiënte fanless Edge Devices en IoT Gateways, tot Deep Learning computers en krachtige Edge Servers. Als lid van de Intel IoT Solutions Alliance, krijg jij van ons direct de laatste technologie en veiligdheidsprotocollen, long lifecycle producten en beste projectondersteuning.

 
Intel IoT Solutions Alliance Partner
 

IoT Bouwstenen

 
Cloud Services
 

Clouddiensten

 

Om jouw project snel te starten, is onze Edge hardware getest en geverifiëerd voor gebruik met Microsoft Azure en Amazon Web Services.

 
Microsoft Azure Certified
Amazon Web Services Greengrass Compatible
 
Connectivity
 

Connectiviteit

 

Om je te helpen vrijwel overal verbinding te maken, bieden wij de nieuwste draadloze technologieën met hardware die wordt ondersteund door Europa's toonaangevende 4G-providers om mobiel internet mogelijk te maken. Ook zijn WiFi, Bluetooth en binnenkort LoRa standaard onderdeel van de verbindingsmogelijkheden.

 
Connectivity
 

Accelerators

 

Om schaalbare gegevensverwerking verder uit te breiden, bieden we opties voor Movidius, OpenVINO, en Field Programmable Gate Arrays (FPGAs).

 
Movidius
Arria
 

Vertrouwde hardwareoplossingen, gebruikt door IoT-experts

 

Genea

Hybrid-Cloud vastgoedmanagementoplossingen

 

Genea's cloud-verbonden HVAC monitoring en controle systeem bespaart vastgoedmanagers tijd en geld.

Lees meer

 

Singlewire

Geconsolideerde Edge-servers voor noodcommunicatie

 

Singlewire's InformaCast Fusion Server helpt om mensen veilig en verbonden te houden bij een noodgeval.

Lees meer

 

Cybra

Cloudgebaseerde voorraad en GPS-tracking

 

Cybra's innovatieve, 4G transport- en traceeroplossing voor chemicali¨n optimaliseert het beheer van klantvoorraad en leveringen.

Lees meer

 
 

Klaar om te starten met bouwen? Kies je Edge hardware.

 

Testen zonder risico. De beste garantievoorwaarden. Eigen branding. Toegang tot onze engineers. Systemen op maat gebouwd en binnen enkele dagen geleverd. Dat is het verschil dat OnLogic maakt. Bekijk ons hardware portfolio of neem contact op om te beginnen met bouwen.


 

Hulp nodig bij het kiezen van een Edge platform?

 

Neem contact op met een van onze IoT-experts.

 
Phone Icon
 

Bel ons

088 5200 700

 
Chat Icon
 

Live Chat

Start met chatten
 
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.