Industriële automatisering en beheer

Het assortiment computers voor industriële automatisering en beheer van OnLogic beslaat een verscheidenheid aan industriële en embedded controllers en interactiepanelen (HMI-panelen, Human Machine Interface). Deze zijn onder andere verkrijgbaar in ontwerpen zonder ventilatoren of luchtkanalen en zijn ontworpen om schade te voorkomen in de huidige uitdagende automatiseringstoepassingen.

 

Industriële automatisering en beheer

Van industriële IoT-gateways en embedded controllers met een kleine form factor, tot ultraresponsieve HMI Panel-pc's, met onze hardware voor industriële automatisering en beheer vermindert u uw downtime en verhoogt u uw productiviteit.

 
01
Pictogram Citaat

Ik was op zoek naar een betrouwbare, ventilatorloze computer waarmee we onze door Wonderware gestuurde HMI-fabriekssystemen konden bedienen. Ik wilde iets kleiners dan de tower-modellen die we hiervoor gebruikten, maar met dezelfde prestaties en een betere betrouwbaarheid. OnLogic kon ons de perfecte hardware leveren.

—James Elliott, Onderhoudselektriciën bij Newly Weds Foods

Ontworpen voor succes

 

Met één vinger te bedienen

Met onze krachtige systemen met een kleine form factor en onze industriële touchscreens kunt een pc installeren waar u die nodig heeft.

Eenvoudig te verbinden

Door de verscheidenheid aan I/O- en uitbreidingsmogelijkheden kunt u onze hardware voor industriële automatisering en beheer eenvoudig aan uw bestaande systemen koppelen.

Bescherm uw investering

De solid state-ontwerpen zonder ventilatoren of luchtkanalen garanderen duurzame prestaties, ongeacht de omgevingsfactoren.

Meer informatie

 
Gateway Computers from OnLogic
 

Industriële gateway

In de computerindustrie zorgt een gateway voor connectiviteit tussen systemen die anders niet in staat waren geweest om effectief te communiceren.

 
Lees meer 
 
Industrial Panel PC
 

Panel pc

Een panel pc is een geïntegreerde oplossing waarbij een combinatie is van een beeldscherm en een computer unit, voor gebruik als een all-in-one computer.

 
Lees meer 
 
OnLogic Embedded Computers
 

Embedded computers

Veel embedded computers hebben maar één doel, gebouwd om data te verzamelen, monitoren van een sensor of het controleren van één aspect van een complex apparaat.

 
Lees meer 
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.