Gorilla hardwareoplossingen van OnLogic

 

Ultrabetrouwbare videoanalyse devices die je helpen om direct op gebeurtenissen te reageren.

Voorkom verlies voordat het gebeurt

Gorilla IVARTM (Intelligent Video Analytics Recorders) van OnLogic geven jouw de mogelijkheid tot geadvanceerde videoanalyse aan de edge. Hiermee kun je on-site beeldverwerking doen met bruikbare gezichts-, voertuig- en objectherkenning in iedere omgeving. Dit helpt je te anticiperen op gebeurtenissen nog voor ze gebeuren.

 

#

Maak het mogelijk met OnLogic Gorilla hardware

 
 •  
  Tested And Certified
   

   

  Ultrabetrouwbaar

   

  Bescherm je investering terwijl je jouw faciliteit beschermt. Duurzame, volledig metalen behuizingen en beschikbare fanless ontwerpen vergroten de betrouwbaarheid en schermen gevoelige componenten af van omgevingsgevaar.

 •  
 •  
  Easy to Connect
   

   

  Verbind wat je wilt

   

  Verzamel en verstuur data eenvoudig van en naar apparaten in het netwerk en de cloud, met behulp van op de industrie gefocuste I/O, meervoudige LAN-opties en diverse draadloze verbindingsmogelijkheden, waaronder 4G LTE.

 •  
 •  
  On-site processing icon
   

   

  On-Site gegevensverwerking

   

  Neem beslissingen in real-time door de rekenkracht aan de Edge te plaatsen. Bespaar bandbreedte door alleen de data die je in de cloud nodig hebt te versturen.

 •  
 •  
  Trusted Partner
   

   

  Voorgeïnstalleerd met Gorilla

   

  Ga snel aan de slag en neem onzekerheden weg uit je implementatie door een voorgeïnstalleerde image met Gorilla.

 
Quote Icon
Built to Last
“OnLogic edge hardware is perfect for video analytics in challenging environments.”

Uitgelichte hardware

 
 • Rugged NVR with Gorilla

  Rugged NVR met Gorilla

  Kristalheldere touchscreens, ideaal voor HMI-toepassingen.

   
  Bekijk producten  
 • Industrial NVR with Gorilla

  Industriële NVR met Gorilla

  Fanless en gesloten systemen die garant staan voor betrouwbaarheid in uitdagende omgevingen.
   
  Bekijk producten  

Over Gorilla Technologies

NVR mogelijkheden zijn geëvolueerd van het eenvoudig vastleggen en afspelen van opnamen to het mogelijk maken van een objectherkenning in real-time. videoanalyse van Gorilla Technologies geven je een uniek inzicht in jouw bedrijf en operatie vanuit een enkel dashboard. Bescherm je business met op gebeurtenis-gebaseerde surveillance, die effectief zoeken naar- en volgen van personen, voertuigen en objecten mogelijk maakt. Detecteer opvallend gedrag en voorkom verlies en diefstal voordat het gebeurt.

 

Gorilla's IVAR™ (Intelligent Video Analytics Recorder) technologie is gecertificeerd als de eerste IVA-based beveiligingssoftwarepartner die Intel's OpenVINO integreerd. Dit geeft Gorilla de mogelijkheid om de edge devices van OnLogic anderhalf keer grotere videofeed real-time analyse uit te voeren, zonder noodzaak van een GPU.

 
Ontdek meer op Gorilla-Technology.com  
 

Gorilla Technologies Logo
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.