StreamOn Logo
“Wij hadden een volledige oplossing nodig met een specifieke huisstijl en specificaties, dat in de buurt kwam van onze eerdere kosten en dat snel ontwikkeld kon worden." aldus Andrew Snook van StreamOn. "OnLogic was in staat om met hun wereldwijde leveranciers te onderhandelen om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en ons een volledig product in onze huisstijl te leveren dat aan al onze eisen voldoet.”
 

Wie zijn StreamOn?

Kant-en-klare oplossing voor audiostreaming

StreamOn biedt al sinds 2016 een oplossing voor het streamen van audio aan de productieindustrie. De toepassing zorgt ervoor dat radiostations en streamers hun content kunnen delen met luisteraars op zowel lokale als internationale schaal.

 

StreamOn, dat gestart is door de OK Radio Group, begrijpt de uitdagingen die radioproducenten elke dag tegenkomen. Streamon biedt een "state-of-the-art" netwerk, maatwerk software en een getalenteerd technisch team waardoor het een essentiële "end-to-end" toepassing kan bieden dat "van producenten voor producenten" is gemaakt.

 
Download de volledige casus 
 

Vereisten van het project

StreamOn gebruikte commerciële hardware en aangepaste software. De uitdaging bestond uit twee kanten: De hardware die zij gebruikten was erg gedateerd en werd uit de handel genomen. Doordat hun marktaandeel en omzet begonnen te groeien moest StreamOn dit upgraden naar meer gespecialiseerde embedded computers. Daarnaast had StreamOn een vaste prijs voor hun klanten en dus moesten zij, op z'n minst, de kosten gelijk houden. StreamOn moest dus zijn systemen upgraden en tegelijkertijd de kosten ongeveer op hetzelfde niveau proberen te houden als die van de oudere systemen .

 

Doelen

  • Een kosteneffectieve oplossing—StreamOn moest de kosten van de nieuwe systemen zo dicht bij die van de oude systemen houden als mogelijk.
  • Betrouwbaarheid—De ontwikkelaars van StreamOn wilden een zo hoog mogelijke uptime en een zo laag mogelijk uitvalpercentage.
  • Gebruiksgemak —StreamOn wilde een kant-en-klaar systeem dat door zijn klanten binnen enkele seconden aan te sluiten was en waarbij fouten opgespoord en opgelost konden worden door de klanten zelf.
  • Het plaatsen van Logo's—StreamOn wilde zijn merk en producten herkenbaar maken door het gebruik van een eigen huisstijl.
  • Verzending buitenhuis—Omdat StreamOn zich in Canada bevindt, wilde het bedrijf dat zijn producten, gemakkelijk en snel, direct naar de klanten verstuurd zouden worden.
 

Door te beginnen bij een kant-en-klare oplossing en die aan te passen, kon OnLogic StreamOn een volledige, kosteneffectieve uitkomst bieden die voldeed aan hun technische- en bedrijfseisen van het begin tot het einde. Download de volledige casus voor de details.

 
 

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat met ons
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.