JACO Logo
“We werken graag met OnLogic om verschillende redenen: in de eerste plaats zijn hun computers energiezuinig, stil, eenvoudig te installeren en uiterst betrouwbaar. Ik werk ook graag samen met Cole, onze accountmanager, hij is recht voor zijn raap. Uiteindelijk werken we met hen omdat we het best mogelijke product aan onze klanten willen bieden, en we weten dat zij dit waar kunnen maken.”Matt Rossini, marketing- en communicatiemanager bij JACO, Inc.
 

Productoverzicht bedrijf

Medische karren en werkstations

JACO, Inc. is gevestigd in Franklin, Massachusetts en is een toonaangevende fabrikant van point-of-care elektronische medische dossiers (EMR), mobiele computerkarren, wandstations en wand-armtechnologie. Al meer dan 40 jaar lang bepaalt JACO de norm in de gezondheidssector als het gaat om algehele productprestaties, duurzame kwaliteit, en ergonomisch ontwerp en veiligheid. JACO is gecertificeerd als een "Women-Owned diversity business" (bedrijf met diversiteit en vrouwen als eigenaar) bij de WBENC (National Women’s Business Enterprise National Council) en WOSB (Women Owned Small Business).

 

Bedrijf wil

Een energiezuinige, betrouwbare computer

Aangezien de gezondheid van patiënten op het spel staat, zijn kwaliteit en betrouwbaarheid van het grootste belang. JACO had computers nodig voor hun 'UltraLite Workstation on Wheels'-serie en ook voor hun wandgemonteerde werkstations waarop zorgverleners tijdens het gehele zorgproces voor 100% moesten kunnen vertrouwen. Mobiele computerkarren werken op batterijen, en daarom is energiezuinigheid een must voor betrouwbare zorg de hele dag door. Bovendien moesten deze computers ook gemakkelijk schoon te maken zijn en worden geoptimaliseerd voor infectiebeheersing om te voldoen aan de strenge hygiëne-eisen van ziekenhuizen.

 

De oplossing van OnLogic

De AG150 medische computer

 

“JACO benaderde ons met een goede beschrijving van wat ze nodig hadden”, aldus Cole Downing, technisch verkoopmedewerker voor medische toepassingen bij OnLogic. “Ze waren op zoek naar een stille, low-profile, superzuinige en veelzijdige computer met een stevige constructie die gemakkelijk te assembleren was.” Ook hadden ze componenten nodig met een lange levensduur en high-speed processoren die een complexe multimedia-interface aankonden.

 

Maar de medische sector komt met een reeks andere uitdagingen: “Met dit type computer,” aldus Rodney Hill, hoofdtechnicus bij OnLogic, “wil je alle plekken waar contaminatie, of ‘biobesmetting kan voorkomen, waar bacteriën in kunnen komen en groeien, wegnemen - je wilt dus niet een groot aantal openingen en kieren die moeilijk schoon te maken zijn.”

 

Downing werkte nauw samen met JACO en het technische team van OnLogic om een rugged, betrouwbare oplossing te ontwikkelen die eenvoudig zowel op horizontale als op verticale oppervlakken kon worden gemonteerd. Het systeem was fanless en compact en gemaakt van hoogwaardig vernikkeld staal, zodat het duurzaam én stil was. Het verwijderen van de ventilator zorgde ook voor een optimale energiezuinighed om een maximale uptime te garanderen. Het apparaat werd uitgerust met Intel's Cedarview Atom-processor, waarmee diverse multimedia-inhoud kon worden verwerkt. Het was RoHS-gecertificeerd en voldeed aan UL94V-0, en was gecoat met verf die bestand was tegen oplosmiddelen.

 
“We waren blij met en onder de indruk van het eindproduct”, aldus John Bogigian, inkoopmanager bij JACO. “En het gehele inkoopproces - van het eerste gesprek tot de aanschaf - verliep naadloos en zonder hobbels.”
 

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat met ons
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.