Fractalia Logo
“OnLogic heeft keer op keer indruk op ons gemaakt met hun veelzijdigheid en flexibiliteit. Het is een plezier om te werken met Jairo, onze accountmanager. Hun systemen zijn betrouwbaar en duurzaam en toen we onze software op afstand testten op compatibiliteit, is alles heel goed gegaan. Onze klanten zijn blij met hun hardware, en dat maakt ons weer blij."Emilio Alfonso, Algemeen Manager Internationale BDM bij Fractalia Media
 

Wie is Fractalia?

digital signage in Latijns-Amerika

Het in Spanje gevestigde Fractalia is toonaangevend in Europa in IT-infrastructuursoftware en een nieuwe leider in digital signage software. Zijn klanten zijn toonaangevende servicebedrijven en topbedrijven; Fractalia-software wordt in duizenden apparaten gebruikt. Het bedrijf heeft veel terrein gewonnen in Latijns-Amerika waar het veel succes heeft met de eigen softwareoplossing en de markt bedient via een netwerk van systeemintegrators.

 

Bedrijf Wil

Compatibele Hardware voor Klanten in Latijns-Amerika

Toen Fractalia zijn activiteiten uitbreidde naar Latijns-Amerika, was er consistente en betrouwbare hardware nodig voor de signage-software. De toenmalige leverancier bezorgde hen alleen maar hoofdpijn. Incompatibele randapparatuur, slechte prestaties, geen ondersteuning en lange levertijden veroorzaakten maanden van vertraging en boden geen levensvatbare oplossing op voor de klanten van Fractalia in Latijns-Amerika. Op het hoofdkantoor van Fractalia waren ze op zoek naar een oplossing.

 

De Oplossing van OnLogic

Op Afstand Testen van Compatibiliteit, Aanbod op Basis van Vraag en Certificering Door Fractalia

“Fractalia had via via over OnLogic gehoord, omdat we net in de regio waren begonnen te werken”, aldus Jairo Blanco, verkoopmanager voor Latijns-Amerika bij OnLogic. “Ze namen een kijkje op onze site en dachten dat onze hardware misschien goed zou passen bij hun softwareplatform. Ze hadden gelijk.”

Nadat met Blanco was gesproken over de hordes die ze hadden moeten nemen en ze verschillende computerconfiguraties hadden uitgekozen die aansloten op hun behoeften, wilde Fractalia de hardware testen op compatibiliteit. Omdat verzending van het systeem naar Europa duur en tijdrovend zou zijn, werkte Blanco samen met OnLogic’s hoofdtoepassingstechnicus voor de buitendienst, Casey Atherton, om een computer in te richten om de software op afstand te testen.

 

Atherton bereidde het systeem voor en sloot de computers aan op de desktop, zodat Fractalia de software op afstand kon installeren en testen. Het was een ongekend succes. “In een paar uur was het klaar”, aldus Atherton. “Het was goed voor ons en voor hen. Zij konden controleren of onze systemen capabel genoeg waren en er was niets dat ons gebouw ook maar een minuut hoefde te verlaten.”

 

Na het controleren van de compatibiliteit van de systemen werkte OnLogic samen met Fractalia aan verschillende Certified Fractalia Media Software Solution-modellen online die Fractalia’s integrators in Latijns-Amerika indien nodig konden aanschaffen.

 

Binnen enkele weken had OnLogic een end-to-end hardwareoplossing geleverd die de verwachtingen van Fractalia overtrof.

 

De Conclusie

Reduceer Downtime En Vermijdt Slapeloze Nachten

“De oplossing die we hebben gemaakt, is een perfecte combinatie van hardware en software”, aldus Emilio Alfonso, algemeen manager internationale BDM bij Fractalia Media. “We kijken uit naar een lange en prettige samenwerking.”

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat met ons
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.