Markten

OnLogic levert ultrabetrouwbare computers aan hardwareprofessionals in een breed scala aan branches. Klik hieronder om een lijst hardware te bekijken die speciaal voor uw toepassing is opgesteld.

 

Toepassingen

Onze klanten maken gebruik van een uitgebreide selectie van toepassingen in een groot aantal verschillende branches. Het enige dat ze gemeen hebben, is hun voorkeur voor goed ontworpen hardware, gebouwd door een eerlijke partner.

 
Data Beheer & IoT Industry Systemen waarin de nieuwste draadloze technologie is gecombineerd met de I/O en het compacte formaat die de embedded en IoT-toepassingen vragen.
Data Beheer & IoT 
Productie Hardware die bestand is tegen stof, vuil, trillingen en extreme temperaturen die vaak voorkomen in productiefaciliteiten, zonder in te leveren op de prestaties.
Productie 
Beveiliging Een reeks verharde NVR's ontworpen voor betrouwbare implementatie in de meest veeleisende surveillanceomgevingen.
Beveiliging 
Gebouwautomatiseringssector Ontworpen om te helpen bij het beheer van alle aspecten van smart buildings, van toegangsbeheer en beveiliging tot HVAC en netwerkbeheer.
Gebouwautomatisering 
Industriële automatiseringssector Hardware zonder ventilatoren of luchtkanalen, ontworpen om schade door de hedendaagse uitdagingen van automatiseringstoepassingen te weerstaan.
Industriële Aansturing 
Digital Signage-sector Onze oplossingen voor digital signage bieden onder andere mogelijkheden voor meerdere schermen, behuizingen met een kleine form factor en krachtige processors voor media-intensieve toepassingen.
Digital Signage 
Kiosk-sector Omdat onze industriële Kiosk-hardware bescherming biedt tegen de elementen, kunt erop vertrouwen dat deze de best mogelijke gebruikservaring biedt.
Kiosks 
Transportsector Hardware die gebouwd is voor mobiele installaties in auto's, vrachtwagens, treinen, boten of vliegtuigen.
Transport 
Netwerk- en Communicatiesector Ons assortiment omvat zowel eenvoudige firewall-apparaten als geavanceerde commerciële mini-server-toepassingen, ontworpen voor bedrijven en toepassingen van elk formaat.
Netwerk & Communicatie 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.