M2-ATX-HV Automotive DC-DC Voeding, 140 W

SKU
M2-ATX-HV
Wide input (6 ~ 32 V) 140-watt high voltage DC-DC intelligente voeding die de ON / OFF-schakelaar van een moederbord op basis van de status van de ontsteking kan controleren.
  • 140 watt
  • 6 ~ 32 V Ingang
  • 2-PEM Montage
Op bestelling

Op bestelling

Bel voor prijzen

03 808 2440

 
Overzicht
 
De M2-ATX-HV is een intelligente, krachtige 12-volt DC-DC ATX PC voeding voor in voertuigen (auto/boot/elektrische kart) voor PC toepassingen op batterijen in auto's. De M2-ATX-HV is ontworpen om stroom te leveren en controle over de aan/uit-schakelaar gebaseerd op de ontstekingsstatus te bieden. Ook is de M2-ATX-HV een wide input (6 ~ 32 V) ATX voeding voor in voertuigen die de spanningen van zo laag als 6 volt van zwakkere of oudere automotoren aankan, evenals situaties waarbij de spanning juist tijdelijk te hoog uit komt. Sluit de voeding aan op uw auto/boot/RV/batterij van zonnepanelen en voorzie uw PC van stroom!

De M2-ATX komt met een groot aantal kabels, namelijk:
  • ATX kabel verlenging met HDD en Floppy stroomaansluiting (9")
  • Stroomkabel voor stroomingang in 0.25' faston kabelschoenen (12")
  • Kabelbundel met aansluitingen voor: 1 Molex, 1 Berg, 1 SATA stroom en 2 ATX
  • SATA stroomkabel
  • 2-pins M/B aan/uit kabel met bescherming (9")
  • Set van LBJ (little black jumpers) om verschillende stroomschema's te beheren

De M2-ATX-HV heeft 8 timing modi waar de gebruiker uit kan kiezen, waardoor je voor 8 verschillende ontstekings/afsluit timing schema's kan kiezen via het ingebouwde afsluitbeheer. Door alle jumpers te verwijderen wordt de M2-ATX-HV een traditionele PC PSU zonder ontstekingsbeheer (de afsluitbeheerder wordt omzeild), waardoor hij zelfs in toepassingen gebruikt kan worden buiten voertuigen.

Zelfs wanneer uw computer compleet uit staat, zal de PC als nog een paar honderd milliwatt verbruiken om de aan/uit-status bij te houden. Wanneer de computer in de slaap- of sluimerstand staat, zal deze nog meer stroom verbruiken, omdat het RAM te allen tijden van stroom moet worden voorzien. Het stroomverbruik is dan een aantal watt. Het maakt niet uit hoe groot de batterij in uw auto is, dit zal uiteindelijk deze batterij in een aantal dagen legen.

Terwijl deze in deep sleep-mode staat, controleert de M2-ATX-HV continu het batterijniveau en behoedt deze van compleet leeg lopen door automatisch uit te schakelen totdat de batterijniveau's weer op veilige waarden zitten. Deze functies, samen met meerdere timing-schema's, een klein formaat en een zeer concurrerende prijs, maken de M2-ATX-HV de beste oplossing voor een DC-DC ATX voertuig/auto PC voeding.

Het formaat van de M2-ATX-HV past bij de VoomPC behuizingen en bij de meeste Casetronic- en Morex-behuizingen. Ook heeft deze een gelijk formaat als de M1-ATX. Dezelfde versie van de microcode zal draaien op zowel de M1-ATX als de M2-ATX

Downloads:

Ontworpen en geteste embedded industriële pc's

Upgrade naar een embedded industrieel systeem

Op maat gemaakt volgens jouw specificaties en volledig getest.
Binnen enkele dagen op jouw locatie geleverd.

 
Zie al onze industriële embedded computers 
embedded computer componenten kit

Verkrijg een embedded componenten kit

Vind alle componenten die jij nodig hebt voor
embedded industriële computers hier bij OnLogic

 
Bekijk alle componenten 
 
Technical Specs
More Information
SKU M2-ATX-HV
Invoerspanning 6~32 VDC
Uitgangsspanning 12 V
Vermogen 140 W
Cable Connectors ATX 20-pin
Berg
Molex
SATA Power
Afmetingen (BxHxD) 160 x 19 x 45mm
Notities M2-ATX-HV provides up to 8 amps on the 12-volt rail, making it ideal for operating most Core 2 Duo, Celeron, and AMD systems. Low power Geode and VIA processors (C3, C7) will work as well, leaving ample power for 12-volt or 5-volt peripherals (multiple 3.5" HDDs, CD-ROM, etc).
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.

We proberen dezelfde werkdag te antwoorden.

Als je direct prijzen wilt, bel ons op 03 808 2440.

Bedankt voor jouw aanvraag

Je aanvraag is ontvangen door ons Sales Team, die deze zal bekijken en jou een offerte toesturen.

Wanneer je project spoed heeft, bel ons op 03 808 2440.

We kunnen je verzoek nu niet behandelen.

Afzender

Ontvanger

Geslaagd Je hebt dit product succesvol gedeeld

We kunnen je verzoek nu niet behandelen.

The link to this system configuration has expired. Please reconfigure this system to your specifications. If you need help, contact us at 03 808 2440.

The configuration you are trying to view is no longer available. The product will be shown with its default configuration. Please contact us if you have any questions, at 03 808 2440.