Red Hat Certified Hardware

OnLogic kondigt de recente Red Hat-certificering aan van drie industriële pc’s, voor gebruik aan de rand van de hybride cloud.

 

Oosterhout, 3 maart 2022 - OnLogic (www.onlogic.com), specialist in industriële hardware, certificeert drie compacte industriële computers voor gebruik met Red Hat Enterprise Linux. Het betreft OnLogic’s populaire Helix 500, de P2102 Rugged Panel-pc en binnenkort ook de ultra-compacte CL250 industriële gateway.

 

Deze Red Hat-gecertificeerde systemen van OnLogic zijn in het bijzonder geschikt voor industriële en rugged Red Hat Enterprise Linux edge-implementaties. Ze bieden betrouwbare werking in uitdagende omgevingen waarin traditionele computers en servers het laten afweten. Passieve fanless koeling, solid-state componenten en flexibele opties voor stroomtoevoer maken eenvoudige implementatie en stabiele operatie aan de edge mogelijk. Deze Red Hat-certificering biedt daarnaast volledige en out-of-the-box compatibiliteit met Red Hat Enterprise Linux.

 

Red Hat beschouwt edge computing als een waardevol onderdeel van hun Open Hybrid Cloud-visie, waarin taken dichter bij de gebruiker worden uitgevoerd. Gegevens worden verzameld in enterprise-, operations- en provider-edge toepassingen. De successen van OnLogic met de implementatie van systemen in deze drie toepassingen legt een betrouwbare basis voor Red Hat’s open-source software op deze OnLogic computers.

 

"Red Hat Enterprise Linux biedt een consistente, flexibele basis die nodig is om workloads van het datacenter tot aan de edge uit te voeren," aldus Ryan King, Senior Director, Global Hardware Partner Ecosystem bij Red Hat. "Door samen te werken met partners zoals OnLogic om hardware te certificeren voor Red Hat Enterprise Linux edge-systemen, vergroten we de betrouwbaarheid van edge apparatuur en helpen we klanten om de mogelijkheden van de Hybrid Cloud verder uit te breiden."

 

"Red Hat Enterprise Linux provides the consistent, flexible foundation that is needed to run workloads from the datacenter to the edge," Ryan King, Senior Director, Global Hardware Partner Ecosystem for Red Hat. "By collaborating with partners such as OnLogic to certify hardware devices for Red Hat Enterprise Linux, we are able to strengthen the reliability of edge devices and help customers further scale hybrid cloud capabilities."

 

Het is de bedoeling om dit jaar nog meer industriële en rugged pc’s van OnLogic te certificeren voor Red Hat. Ga naar onlogic.com/redhat voor het actuele aanbod en om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

 

Red Hat en Red Hat Enterprise Linux zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Red Hat, Inc. of dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Linux® is het gedeponeerd handelsmerk van Linus Torvalds in de Verenigde Staten en andere landen.

 
 

Over OnLogic:
OnLogic is een toonaangevende fabrikant van industriële computers die zeer configureerbare en oplossingsgerichte computers ontwikkelt voor betrouwbaarheid in het IoT en aan de Edge. OnLogic’s systemen presteren in ‘s werelds meest uitdagende omgevingen en helpen klanten wereldwijd om hun complexe technologische uitdagingen op te lossen, ongeacht de industrie waarin zij zich bevinden. OnLogic is opgericht in 2003 en heeft vestigingen in Nederland, de Verenigde Staten, Taiwan en Maleisië. OnLogic heeft meer dan 70.000 klanten wereldwijd geholpen om hun ideeën te realiseren. OnLogic computers zijn ontworpen om onder alle omstandigheden te presteren, worden op maat gemaakt en binnen enkele dagen geleverd. Ontdek meer op www.onlogic.nl/company of op YouTube via www.youtube.com/onlogic.

 
 

OnLogic Media Contact

Cas de Wit
088 5200 770
marketing@onlogic.com

 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.