Logic Supply ML100G-31 Fanless NUC

Logic Supply's nieuwe ML100G-31 brengt 7e generatie Kaby Lake processoren naar ‘zakformaat’ computer.

 

RIJSWIJK (5 december 2017) - Al meer dan 14 jaar ontwikkelt Logic Supply hoogst betrouwbare hardware voor veeleisende toepassingen. Het bedrijf was bij de introductie van Intel's Next Unit of Computing (NUC) moederbord al pionier in het gebruik ervan in industriële pc’s. Vandaag kondigt Logic Supply zijn nieuwste editie van de fanless NUC aan: de ML100G-31. Dit gloednieuwe systeem in een uitbreiding op Logic Supply's ML100 serie en is uitgerust met Intel's nieuwste Dawson Canyon NUC-moederbord, dat het gebruik van 7e generatie Core i3 processoren in een behuizing ter grootte van de handpalm mogelijk maakt. Intel's new Dawson Canyon motherboard, enabling 7th generation Core processing in a chassis that fits in the palm of your hand.

 

“We waren erg enthousiast toen Logic Supply jaren geleden als een van de eerste bedrijven een industrieel Intel NUC-systeem ontwikkelde.” zegt Joel Christensen, General Manager Systems Product Group van de Intel Corporation. “Sindsdien heeft de industrie de NUC in vele industriële applicaties geïntegreerd vanwege zijn prestaties, betrouwbaarheid en formaat. Logic Supply heeft zichzelf op de kaart gezet met toonaangevende industriële oplossingen binnen de markt van fanless NUC's.”

 

De volledig vernieuwde ML100G-31 biedt een breed scala aan (vernieuwde) functies. Zo is de nieuwe Kaby Lake Core i3 processor te benchmarken op een vergelijkbare performance als de vorige generatie i5, onder een gelijk energieverbruik. De Dawson Canyon industrial NUC wordt binnenkort tevens 4G-compatible, waarmee het de eerste commerciële NUC is die wereldwijd mobiel internet over het 4G-netwerk ondersteunt. Meer upgrades zijn onder andere te vinden in de laatste Intel HD Graphics chipset die dual display en 4K ondersteunt, evenals opties voor het toevoegen van speciale I/O zoals DIO en een terminal block voor de voeding.

 

Als het vierde lid van de ML100-familie, gebruikt ook de ML100G-31 Logic Supply’s bewezen HardShell Fanless technologie om het systeem passief te koelen. Hierdoor is de NUC uiterst betrouwbaar en geschikt voor gebruik in uitdagende omgevingen binnen een breed spectrum aan toepassingen: van productie en automatisering, tot digital signage, logistiek en zelfs mobiele (camera-)beveiliging.

 

Voor meer informatie, uitgebreide specificaties of om de NUC direct online configureren, ga je naar www.onlogic.com/ml100g-31. Je kunt ook direct contact opnemen met een Logic Supply Solution Specialist via +31 (0)85 2733760.

 
 

Over Logic Supply: Logic Supply is een toonaangevende fabrikant van industriële pc’s die ontworpen zijn voor flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hun systemen opereren in de meest uitdagende omgevingen en maken daar innovatie in het almaar groeiende IoT (Internet of Things) mogelijk. Gedreven door een uniek direct-to-customer businessmodel dat verticale integratie, een modulair ontwerp en een krachtig online platform combineert, biedt Logic Supply computers aan die zijn “ontworpen voor duurzaamheid, op bestelling gebouwd en geleverd binnen enkele dagen”. Het bedrijf is in 2003 opgericht en heeft meer dan 60.000 klanten. Logic Supply heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa en Taiwan. Ontdek waarom de hedendaagse technologiebedrijven vertrouwen op Logic Supply op onze website www.onlogic.com en op Twitter (@LogicSupply).

 

Logic Supply media contact

Tim van der Horst
085-2733760
marketing@onlogic.com

 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.