Logic Supply MC850-50

De MC850-50 biedt high performance processing, geïntegreerde voeding en indrukwekkende uitbreidingsmogelijkheden, terwijl het kleine formaat behouden blijft dat benodigd is in veel machine vision-, interactieve digital signage-, VR-, Fog Computing-, Edge device- en IoT-applicaties.

 

29 augustus 2017 - Rijswijk, Nederland - De internationale industrieel en IoT-hardwarefabrikant Logic Supply (www.onlogic.com) heeft zijn nieuwste MC850 small form factor computer met GPU-ondersteuning onthuld. Ook biedt het systeem Intel Kaby Lake processing.

 

De MC850 Serie biedt compatibiliteit met de laatste generatie 10-series NVIDIA grafische kaarten en heeft een geïntegreerde voeding. Dit maakt de computer ideaal voor high-end beeldbewerking toepassingen, zoals machine vision, virtual reality, fog computing, edge devices, het industriële IoT en interactieve digital signage.

 

“In de almaar veranderende industrial computing omgeving, zien we een toenemende vraag naar hardware die geavanceerde processorkracht behuist, tegelijk met aanvullende PCIe uitbreidingsmogelijkheden voor dedicated graphics-, gepatenteerde- en FPGA-kaarten,” zegt Logic Supply Senior Product Manager Murat Erdogan. “De MC850 is net zo elegant als krachtig en flexibel. Het systeem biedt configuraties die een breed scala aan geavanceerde rekentaken zullen aanspreken. De MC850 combineert een grote rekenkracht met een strak, klein ontwerp, wat uniek is in de industriële computermarkt.”

 

De MC850-50 kan worden geconfigureerd met een 6e generatie Intel Skylake of 7e generatie Intel Kaby Lake processor, in zowel de Celeron, Pentium en Core i3, i5 of i7 variant. Het systeem ondersteunt tot 32 GB DDR4 RAM en tot 3TB storage, via mSATA en 2x 2.5’’ SSD drives.

 

Voor grafisch-intensieve toepassingen biedt de MC850-50 de NVIDIA GeForce 1060 dedicated GPU als optie. Ook is het mogelijk om het PCIe-uitbreidingsslot te gebruiken voor aanvullende netwerk en I/O-adapters. De geïntegreerde 300W direct-plug PSU zorgt voor een ingebouwde stroomvoorziening die de noodzaak voor een externe adapter wegneemt.

 

Het systeem heeft een uitgebreide standaard I/O, waaronder HDMI, DisplayPort én VGA voor het aansluiten van meerdere beeldschermen, 4 USB 3.0-, 2 USB 2.0-, 2 COM- en 2 Gb LAN-poorten. De MC850-50 is compatibel met Windows 7-10 en Ubuntu Linux besturingssystemen.

 

Kijk voor meer informatie op www.onlogic.com/mc850 of neem contact op met een Logic Supply Solution Specialist via +31 (0)85 2733760.

 

Over Logic Supply: Logic Supply is een toonaangevend fabrikant van Industriële PC’s die ontworpen zijn voor flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hun systemen opereren in de meest moeilijke omgevingen en maken daar innovatie in het almaar groeiende Internet of Things mogelijk. Gedreven door een uniek direct-to-customer businessmodel dat verticale integratie, een modulair ontwerp en een krachtig online platform combineert, biedt Logic Supply computers aan die zijn “designed to last, built to order, and delivered in days.” Het bedrijf is in 2003 opgericht en heeft meer dan 60.000 klanten. Logic Supply heeft kantoren in Noord Amerika, Europa en Taiwan. Ontdek waarom de hedendaagse technologie bedrijven vertrouwen op Logic Supply via onze website www.onlogic.com en op Twitter @LogicSupply.

 

Logic Supply Media Contact

Tim van der Horst
+31 (0)88-5200755
marketing@onlogic.com

 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.