Karbon 800 Series

De Karbon 800 wordt aangedreven door Intel-processors uit de 12e generatie, voorheen Alder Lake genoemd. De Karbon 800 is beschikbaar in vier modellen en is ontworpen voor IoT- en edge-computing in uitdagende omgevingen.

 

OOSTERHOUT, NEDERLAND (29 juni 2022) - OnLogic, IoT Solution Provider en toonaangevend fabrikant van industriële computerhardware (www.onlogic.com), heeft aangekondigd dat hun krachtige rugged Karbon 800-serie nu leverbaar is. Deze industriële computers zijn ontworpen om vooruitgang in machine learning, kunstmatige intelligentie, automatisering en geavanceerde productie mogelijk te maken.

 

De Karbon 800-serie van OnLogic is specifiek ontworpen voor Industry 4.0- en industriële IoT-toepassingen die krachtige computers vereisen in uitdagende omgevingen of op afgelegen locaties. De computers worden aangedreven door Intel's nieuwste 12e generatie processors, voorheen Alder Lake genoemd.

 

"We zijn onder de indruk van hoe onze klanten de Karbon 700-serie hebben ingezet. Dankzij de significante prestatie-upgrades van Intel's 12e gen architectuur geeft de Karbon 800-serie hen de mogelijkheid om nog verder te innoveren", zegt Kim Wasserman, Director of Product Management bij OnLogic. "We hebben ons geconcentreerd op functies en uitbreidingsmogelijkheden om de meest uiteenlopende toepassingen van onze klanten te ondersteunen. Hiertoe behoren onder andere de PCIe Gen 4.0-uitbreiding voor de nieuwste GPU's en nieuwe I/O-opties, zoals 10GbE en M12 LAN. We werken ook aan aanvullende configuraties, zoals bijvoorbeeld een RAID-array met grote capaciteit. Deze worden binnenkort gelanceerd. De computers uit de Karbon 800-serie zijn onze best presterende en configureerbare systemen ooit!"

 

Karbon 800-modellen

 

De Karbon 800 is beschikbaar in vier modellen. Drie daarvan zijn inmiddels leverbaar. Gebruikers kunnen het systeem selecteren en configureren zodat het ideaal is voor hun specifieke behoeften. Dit kan via de website van OnLogic of door te bellen met OnLogic’s Solution Specialisten.

 

Elk model kan worden geconfigureerd met een Intel Core i9 processor met tot 16 cores en 64 GB DDR4 ECC- of non-ECC RAM geheugen. Afhankelijk van het model is ook een groot aantal opslag- en uitbreidingsopties beschikbaar. Hiertoe behoren optionele 'hot-swap'-modules en enkelvoudige en dubbele PCIe 4.0-slots. Naast PCIe wordt de unieke ModBay-uitbreidingstechnologie van OnLogic gebruikt om verschillende connectiviteits- en opslagopties toe te voegen, zoals maximaal 22 LAN-poorten of 30 USB 3-poorten. OnLogic verwacht deze ModBay-uitbreidingsopties in komende maanden te kunnen leveren.

 
Aanvullende systeemgegevens
 

Karbon 801 (K801)

  • Slechts 50 mm hoog, PCIe 4.0 NVMe-opslag, optioneel 4G LTE of wifi
 

Karbon 802 (K802)

  • Twee ModBay I/O-uitbreidingsslots
  • Twee 2,5-inch SATA SSD's met optionele hot-swap
 

Karbon 803 (K803)

  • Een single-slot PCIe 4.0 x 16-uitbreiding
 

Karbon 804 (K804)

  • Twee ModBay I/O-uitbreidingsslots
  • Twee 2,5-inch SATA SSD's met optionele hot-swap
  • Een dual-slot PCIe 4.0 x 16- of twee single-slot PCIe 4.0 x 8-uitbreiding
  • Zes 2,5-inch NVMe- of SATA RAID-array (binnenkort beschikbaar)
 
Testen van rugged toepassingen
 

Net als alle rugged computers van OnLogic is ook de Karbon 800 zeer uitvoerig getest. De systemen hebben weken in de klimaatkamer gestaan; niet alleen om te controleren of de onderdelen bestand zijn tegen extreme temperaturen, maar ook of ze bij deze temperaturen stabiel blijven functioneren. Het resultaat is een volledig gecontroleerd bedrijfstemperatuurbereik van -40 tot 70 graden Celsius.

 

De Karbon 800-serie is ook ontworpen, gebouwd en getest voor betrouwbaarheid in toepassingen die mogelijk worden blootgesteld aan langdurige trillingen of schokken. Denk aan de transportsector of zware industrie. Daarnaast zijn de systemen onderworpen aan industrieel gestandaardiseerde immuniteitsonderzoeken om te controleren of ze bestand zijn tegen interferentie in medische- en communicatietoepassingen. Deze pre-kwalificaties voor algemene industriële standaarden zorgen ervoor dat gebruikers sneller aan de slag kunnen met hun project.

 

De uitgebreide specificaties en configuratiemogelijkheden van de Karbon 800-serie zijn te vinden op www.onlogic.com/nl-nl/computers/rugged/karbon-800/. Je kunt voor meer informatie ook contact opnemen met OnLogic via +31 88 5200 700 of een e-mail sturen naar info.eu@onlogic.com.

 
 

Over OnLogic:
OnLogic is een toonaangevende fabrikant van industriële computers die zeer configureerbare en oplossingsgerichte computers ontwikkelt voor betrouwbaarheid aan de IoT-edge. OnLogic's systemen presteren in ‘s werelds meest uitdagende omgevingen en helpen klanten wereldwijd om hun complexe technologische uitdagingen op te lossen, ongeacht de industrie waarin zij zich bevinden. OnLogic is opgericht in 2003 (toen nog “Logic Supply”) en heeft vestigingen in Nederland, de Verenigde Staten, Taiwan en Maleisië. OnLogic heeft meer dan 70.000 klanten wereldwijd geholpen om hun ideeën te realiseren, met computers die ontworpen zijn om te overleven, op maat gebouwd worden en binnen enkele dagen geleverd worden. Ontdek meer op www.onlogic.nl of op YouTube via www.youtube.nl/onlogic.

 
 

OnLogic Media Contact

Cas de Wit
+31 88 520 0700
cas.dewit@onlogic.com

 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.