Factore 202

De Factor 202, aangedreven door de Raspberry Pi Compute Module 4, is ontworpen voor connectiviteit en betrouwbaarheid in industriële computer-, edge- en IoT-toepassingen.

 

Oosterhout, (17 November, 2022) - OnLogic (www.onlogic.com), wereldwijde fabrikant van industriële computers en leverancier van IoT-oplossingen bekend om hun betrouwbare, oranje, industriële pc's, introduceert de Factor 202. De Factor 202 is een door Raspberry Pi Compute Module 4 aangedreven industriële controller en is per direct leverbaar. Met on-board digital I/O (DIO), analoge ingang (AIO) en een capacitief touchscreen, heb je volledige controle over je toepassing.

 

“Factor 202 biedt uitstekende opties voor industriële klanten die efficiënte computers nodig hebben in een flexibel formaat dat past binnen hun oplossing", zegt Raspberry Pi Director of Applications, Roger Thornton. "We zijn erg blij dat OnLogic de Raspberry Pi Compute Module 4 heeft gekozen als betrouwbare en krachtige basis voor hun industriële computer."

 

De Factor 202 is een compacte, passief gekoelde controller, bedoeld voor gebruik als industriële gateway, automatiseringscontroller of edge-computer. Naast de Raspberry Pi CM4 beschikt het systeem over een bedrijfstemperatuurbereik van -20 tot 60 °C, opties voor DIN-rail- of wandmontage en 8-24V ingangsspanning. Dankzij de ingebouwde digital I/O en extra analoge ingangen kan een breed scala aan apparaten worden aangesloten. Ook heeft hij een 2,4-inch capacitief touchscreen, dat kan worden gebruikt voor statusupdates en systeemcontrole. Het apparaat kan ook worden gevoed via een ethernetkabel met behulp van PoE Power Delivery (PoE-PD), waardoor het mogelijk is om het apparaat via één kabel van zowel netwerktoegang als voeding te voorzien.

 

"Toen Raspberry Pi de CM4 introduceerde, werd meer dan de helft van de verkochte Raspberry Pi-computers gebruikt voor industriële en commerciële toepassingen”, zegt OnLogic Senior Product Manager, Mike Walsh. "Dit heeft voor ons geleid tot de lancering van de Factor 201 eerder dit jaar. Deze ontving een overweldigende hoeveelheid enthousiasme vanuit industriële gebruikers en de oplossingen die zij hiermee konden gaan maken. De Factor 202 heeft alles wat de Factor 201 zo speciaal maakt, plus extra connectiviteit en een ingebouwde gebruikersinterface. Hierdoor ontstaan nog meer mogelijkheden om het systeem aan te passen voor de meest uiteenlopende implementaties."

 

Functies en specificaties

 

OnLogic's op maat gemaakte carrier board voorziet de Factor 202 van de connectiviteit en uitbreidingen die nodig zijn voor een breed scala aan toepassingen. Ook kunnen gebruikers met behulp van meerdere geheugen- en opslagopties het apparaat afstemmen op de unieke eisen van hun project.

 

Factor 202-specificaties:

 • Quad-Core ARM Cortex-A72 64-bits SoC
 • Tot 8 GB on-board LPDDR4-geheugen
 • Tot 32 GB on-board eMMC-opslag
 • Tot 2 TB M.2 2280 SATA-opslag
 • 2x 1 GbE LAN
 • 1x USB 3.2
 • 2x USB 2.0
 • 1x RS-232/422/485
 • 1x HDMI
 • 16x digitale ingangen
 • 16x digitale uitgangen
 • 4x analog ingangen
 • 2x RTD-ingangen
 • I2C, SPI en seriële interfaces
 • 1x USB-C voor CM4-beheer
 • Optionele wifi of 4G LTE
 • 2,4 inch capacitief touchscreen
 

Meer informatie over de Factor 202 is beschikbaar op https://www.onlogic.com/nl-nl/computers/industrial/fanless/factor-200/, door contact op te nemen met een OnLogic Solution Specialist op +31 (0)88 5200 700, of door een e-mail te sturen naar info.eu@onlogic.com.

 
 

Over OnLogic:
OnLogic is een toonaangevende fabrikant van industriële computers die zeer configureerbare en oplossingsgerichte computers ontwikkelt voor betrouwbaarheid in het IoT en aan de Edge. OnLogic’s systemen presteren in ‘s werelds meest uitdagende omgevingen en helpen klanten wereldwijd om hun complexe technologische uitdagingen op te lossen, ongeacht de industrie waarin zij zich bevinden. OnLogic is opgericht in 2003 en heeft vestigingen in Nederland, de Verenigde Staten, Taiwan en Maleisië. OnLogic heeft meer dan 70.000 klanten wereldwijd geholpen om hun ideeën te realiseren. OnLogic computers zijn ontworpen om onder alle omstandigheden te presteren, worden op maat gemaakt en binnen enkele dagen geleverd. Ontdek meer op www.onlogic.nl of op YouTube via www.youtube.nl/onlogic.

 
 

OnLogic Media Contact

Cas de Wit
+31 88 520 0700
cas.dewit@onlogic.com

 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.