Dankzij OnLogic computers kan Creative Electron AI gebruiken in hun röntgenapparatuur om productkwaliteit te verbeteren

 
Creative Electron X-ray image

Door de integratie van OnLogic’s industriële computers kan Creative Electron super betrouwbare, op maat gemaakte röntgenapparaten maken die defecten identificeren met behulp van AI.

 

SOUTH BURLINGTON, VT (24 MAART, 2021) - OnLogic (www.onlogic.com) is een toonaangevende wereldwijde industriële computerhardware fabrikant en IoT oplossingsprovider. Recentelijk hebben ze aangekondigd dat röntgen inspectiesysteem-fabrikant Creative Electron (www.creativeelectron.com) OnLogic computers gebruikt in hun röntgenapparaten voor snellere, gedetailleerde en betrouwbare röntgeninspectie in allerlei verschillende toepassingen.

 

"Het grootste probleem waar we tegenop liepen met eerdere hardwareoplossingen was een tekort aan stabiliteit en aanpassingsopties,” zegt David Kruidhof, VP van verkoop bij Creative Electron. "Computersystemen van lagere kwaliteit zijn niet ontworpen om de verwerkingsvraag, constante operatie en werkomgevingen aan te kunnen waar onze klanten de systemen vaak inzetten. We werken ook met de overheid en high security faciliteiten dus de mogelijkheid om een systeem te maken zonder bluetooth of wifi, of met een verwijderbare harde schijf waren belangrijke overwegingen voor ons. OnLogic maakt dat allemaal mogelijk voor ons."

 

Creative Electron levert op maat gemaakte röntgen-beeldvorming toepassingen voor inspectie, vervalsingsdetectie en kwaliteitscontrole van verschillende producten, van speelgoed tot elektronica tot geld of zelfs kogelvrije vesten die gebruikt worden door de politie. Een AI die draait op de OnLogic computer kan getraind worden op foto’s van defecte producten zodat de apparaten van Creative Electron de defecten zelf kunnen herkennen en aangeven terwijl het materiaal langs komt.

 

De OnLogic computers in Creative Electron's röntgensystemen laten opérateurs de röntgenbron, detector, en alle andere bewegingssystemen bedienen. Ze hebben ook de mogelijkheid om processor en GPU-intensieve toepassingen zoals AI en deep learning uit te voeren via krachtige GPU-assisted computing.

 

"Mede dankzij de flexibiliteit van OnLogic computers kan Creative Electron de AI én het röntgenapparaat aanpassen op de wensen van hun klanten," zegt Pete Pikulski, OnLogic Account Manager. "Creative Electron en OnLogic delen een streven in het vinden of bouwen van de best passende oplossing voor onze klanten. Ze hebben hardware nodig die aangepast kan worden aan de unieke gebruikssituaties van de klanten, en maatwerk en configureerbaarheid zijn een van de belangrijkste eigenschappen van OnLogic computers."

 

De twee bedrijven hebben recentelijk samengewerkt om het verhaal te delen van hoe Creative Electron hardware van OnLogic gebruikt in hun röntgeninspectie-oplossingen. Meer details vind je op www.onlogic.com/nl-nl/solutions/case-studies/creative-electron/.

 
 

Over OnLogic: OnLogic is een wereldwijde industriële computerfabrikant die zeer aanpasbare, oplossingsgerichte computers ontwerpt met een focus op betrouwbaarheid aan de IoT edge. Hun systemen werken in de meest extreme omgevingen in de wereld zodat klanten hun meest complexe computeruitdagingen op kunnen lossen in iedere industrie. Gedreven door een uniek direct-to-customer bedrijfsmodel die verticale integratie, modulair productontwerp en een sterk online platform combineert, produceert OnLogic computers die gemaakt zijn voor een lange levensduur, gebouwd naar opdracht en geleverd binnen enkele dagen. Het bedrijf is opgericht in 2003 als Logic Supply, en heeft tegenwoordig kantoren in de VS, Taiwan, Maleisië en Nederland. Leer meer over hoe OnLogic meer dan 70.000 klanten wereldwijd heeft geholpen om hun ideeën te realiseren op www.onlogic.com of op Twitter @OnLogic.

 

Over Creative Electron: Creative Electron is opgericht in 2008 door Dr. Bill Cardoso met een simpele missie: De beste röntgen inspectiesystemen in de wereld bouwen. Hun eerste paar jaren waren gericht op het ontwikkelen van de technologieën en het opbouwen van een intellectueel eigendom portfolio. In deze periode werkte Creative Electron met meerdere overheidsinstanties in de VS om lastige problemen in nationale veiligheid en defensie op te lossen. Deze ervaringen hielpen om de technologieën verder te verbeteren die uiteindelijk in hun toonaangevende TruView™ röntgen inspectiesystemen belandden.

 
 

OnLogic Media Contact

Andrew Overheid
03 808 2440
marketing@onlogic.com

 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.