Artemis Vision solutions powered by OnLogic

Artemis Vision’s quality control en warehouse logistiek oplossingen maken gebruik van OnLogic’s industriële computers om producten, processen en fulfillment te verbeteren.

 

Oosterhout, (27 juli, 2021) - OnLogic (www.onlogic.com), wereldwijd fabrikant van industriële en robuuste computerhardwareoplossingen, maakt bekend dat de machine vision experts van Artemis Vision (www.artemisvision.com)gebruik maken van OnLogic’s computers om oplossingen voor quality control inspecties, maatvoering en smart logistics te ontwikkelen. De projecten van Artemis Vision combineren de ervaring van het bedrijf in holistische machine vision oplossingen in combinatie met OnLogic’s bewezen industriële computerhardware om betrouwbare werking te garanderen.

 

“De kwaliteit en betrouwbaarheid die we onze klanten helpen aan te bieden, moet verzekerd worden door betrouwbare systeemonderdelen,” zegt Reed Schneider, Machine Vision Engineer bij Artemis Vision. “Daarom werken we samen met OnLogic. OnLogic voorziet ons van eerste klas hardware waar zij bekend om staan. In de oplossingen die wij creëren, wordt het allemaal mogelijk gemaakt met OnLogic computers.”

 

Artemis Vision gebruikt OnLogic’s computers voor een aantal projecten, zoals de RaPTr (Rapid Pallet Tracker). Dit is een smart logistiek oplossing die gebruikt wordt om automatisch barcodes te scannen en te traceren op pallets terwijl ze warenhuis checkpoints, wanneer ze bijvoorbeeld dockdeuren passeren. RAPTr verbetert de fulfilment snelheid drastisch en verbetert ook de nauwkeurigheid door het langzame en foutgevoelige handmatig scannen te elimineren. Dit systeem is gebouwd met OnLogic’s Helix 500 industriële computerplatform.

 

Een andere oplossing van Artemis Vision verzorgt de automatische maatvoering van vloertegels. De embedded OnLogic computer ontvangt, kalibreert en maakt mozaïeken van de afbeeldingen die door vier high resolution camera’s worden doorgevoerd. Dit zorgt voor consistente metingen van materialen van verschillende maten. Hierdoor voorziet het de eindgebruiker van betrouwbare data en kwaliteitscontrole van het product.

 

OnLogic’s industriële computers worden ook door Artemis Vision gebruikt voor een apparaat dat de inspectie van geweven en gevlochten producten automatiseert. Deze oplossing helpt bij het voorkomen van kwaliteitsproblemen die over het hoofd gezien zijn. Het elimineert het handmatige monitoren en inspecteren van producten. Ook vermindert het de mate van verspilde materialen door defecten die te laat opgemerkt zijn. De maatvoering- en kwaliteitsinspectie-oplossingen maken allebei gebruik van de kracht en flexibiliteit van de OnLogic Karbon 700 rugged computer.

 

“De combinatie van computers, camera’s en machine learning moderniseert bijna elke industrie,” zegt Pete Pikulski, account manager bij OnLogic. “De geweldige oplossingen die Artemis Vision ontwikkelt vereist hardware die niet alleen betrouwbaar is, maar ook flexibel genoeg is om gebruikt te worden in elk nieuw ontwerp. Onze rugged Karbon-serie en industriële Helix-serie passen perfect qua formaat en mogelijkheden.”

 

Meer details over oplossingen van Artemis Vision, aangedreven door OnLogic’s computers, zijn beschikbaar op www.onlogic.com/markets/case-studies/.

 
 

Over OnLogic:
OnLogic is een toonaangevende industriële computerfabrikant die zeer configureerbare en oplossingsgerichte computers ontwikkelt voor betrouwbaarheid aan de IoT Edge. OnLogic’s systemen presteren in ‘s werelds meest uitdagende omgevingen en helpen klanten wereldwijd om hun complexe technologische uitdagingen op te lossen; ongeacht de industrie waarin zij zich bevinden. OnLogic maakt computers die zijn ontworpen voor duurzaamheid, gebouwd worden op bestelling en binnen enkele dagen worden geleverd. Dit alles door een direct-to-customer business model op basis van verticale integratie, een modulair productontwerp en de mogelijkheid alles eenvoudig online te configureren en bestellen. OnLogic is opgericht in 2003 (toen nog “Logic Supply”) en heeft vestigingen in Nederland, de Verenigde Staten, Taiwan en Maleisië. Lees meer over hoe OnLogic meer dan 70.000 klanten wereldwijd helpt om hun ideeën tot realiteit te maken op www.onlogic.com/nl-nl/ of op Twitter @OnLogic.

 

Over SAT Technologies: SAT Technologies ziet ROBOGISTICS (Robots in Logistics) als een belangrijk gebied voor groei. De Stack Assist Tool is geboren uit de ervaring die het SAT technologies team heeft opgedaan in de wereldwijde material handling efficiënte markt in de afgelopen 15 jaar. Ze hebben intelligente mixed palletizing software en mixed palletizing systemen ontworpen, zoals de Stack Assist Tool, waarmee iedereen snel een stabiele pallet kan stapelen zonder fouten of training.

 
 

OnLogic Media Contact

Cas de Wit
088 5200 770
marketing@onlogic.com

 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.