Gelijke kansen, inclusiviteit en duurzaamheid

Onze toewijding aan sociale verantwoordelijkheid.

Gelijke kansen, inclusiviteit en duurzaamheid

Onze toewijding aan sociale verantwoordelijkheid.
HET VERSCHIL MAKEN

Het bouwen van geweldige technologie is slechts een deel van wat wij willen doen.

Bij OnLogic creëren we hardware om technologie uitdagingen te helpen oplossen, maar die uitdagingen zijn niet het enige waar we allemaal mee geconfronteerd worden. We hebben altijd hard gewerkt om een verschil te maken In onze gemeenschap, maar er is nog veel meer te doen.
Hoe we het doen

De doelen van onze sociale missie

Een verantwoordelijke globale burger zijn betekent dat we ons best moeten doen om een positieve impact op onze wereld te hebben. Dit doen we door ons te laten leiden door onze kernwaarden.

Kansen creëren.

We weten uit persoonlijke ervaring dat technologie de mogelijkheid heeft om levens positief te veranderen. Daarom promoten en stimuleren wij de toegang tot STEM educatie en carrières (Science, Technology, Engineering & Mathematics), zowel lokaal als globaal. Ons doel is om de innovators van de toekomst te ondersteunen.

Inclusiviteit stimuleren.

Bij Onlogic creëren we een werkomgeving die diverse stemmen, meningen en ideeën aanmoedigt en versterkt. We zoeken continu naar kansen om nieuwe teamleden toe te voegen die nieuwe perspectieven kunnen bieden. Ook ondersteunen en werken we met organisaties die werkomgevingen verbeteren, met het doel om te zorgen dat inclusiviteit de norm is in plaats van een uitzondering.

Duurzaamheid stimuleren.

Wij begrijpen dat alle innovatie in de wereld zinloos is als we niet goed zorgen voor de planeet waarop alle innovatie gebruikt wordt. Daarom focussen wij op het bouwen van de beste computers. Dit doen we op een zodanige wijze dat de impact op het milieu geminimaliseerd wordt. Het doel daarvan is om duurzaamheidsverbeteringen in onze industrie te stimuleren.
Doe mee met ons

Samen staan we sterker.

Vertel ons wat voor jou belangrijk is

We ondersteunen en werken graag samen met organisaties die hetzelfde denken als wij. Neem contact met ons op en laat weten waarmee je bezig bent. Misschien kunnen wij je helpen.

Kom bij ons werken

Wil je directer betrokken zijn? Kom werken bij ons groeiende team. Ontdek carrières bij OnLogic
OnLogic steunt de volgende organisaties:
Vermont Technology AllianceVermont Technology Alliance
Generator VTGenerator VT
Change the Story LogoChange the Story Logo
FIRST ® Robotics CompetitionFIRST ® Robotics Competition
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.